Witam. Chcialbym zebyście wyrazili swoją opinię na temat:
Dartmoor razzor cr mo
Dartmoor Two6player alu
Octane one cr mo
Prodigy 9.81 cr mo
Mianowicie. Chcę zebyscie napisali co sądzicie o nich z juniorem. Czy wytzrymają, jeśli tak to najlepiej żebym ktorą kupił. Ktora z nich na pewno pęknie a która przeżyje.
Pozdrawiam
Wszystkie padna pod Juniorem, moze poza Razzorem, bo ma mocno BMX'owa geometrie (pionowy kat glowki), ale bedziesz mial support na wysokosci kolan. Sluchaj poprzednika i bierz Bitcha.
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=22483678 - Cane Corso '10 + Roco WC
hmm to razzor raczej odpada ... kurde bitch drogi ale zastanawiam sie nad nim. Teraz jezdze na two6player i własnie nie wiem, co bedzie z ta rama. Czyli mówicie że tylko bitch to wytrzyma / A jakie macie jeszcze propozycje ze sztywnych ram ?
Pakować juniora do typowo stretowych ramek? Idiotyzm !!!
mosbergus pisze:bitch wytrzyma na bank, ma gware na 200mm skoku ?
06 mial na dwupolki do 180mm z wyjatkiem Monstera i podobnych. Swojego pogonilem za 500 z gwara jeszzce. Mitre25 Jak masz malo kasy to DM DS dobzre wyglada z dwupolką. I
napisz co ty wogóle chcesz robic na tym rowerze.
Spaced czemu rocznik 08 nie wytrzyma?? Bombell dobra mysl z tym dm ds bo te ramy czesto sa z amorkami 200 skoku chociaz moj kumpel polamal ja z boxxerem..
hmm to tak rame jak sprzedam a mysle ze trudno nie bedzie bo jest jak nowa ... ma miecha to kupuje na pewno sztywniaka bo fulle to nei dla mnie ... dla czego dwupółka ? dlatego że trafiła mi sie taka okazja, ze kupilem juniora w cenie nowego duro w dodatku z gwarancja i w stanie perfekcyjnym. DEo czego rower ma byc ? Rowerkiem chętnie pojade w las, pojeżdżę po ulicach na hopah ... w sumie to wszędzie ... Czyli wasze propozycje to:
cock/er
bitch 06/07
ewentualnie razzor
Dangerous mike ...
Czyli wg was żaden sztywniak juz nie wytzryma takiego kąta ?
tzn nie do konca ;] bo o niektorych trikach ze streetu i dirtu zapominam ... ale nie wszystko ... przeciez manual 180* itp to nie są triki z dh tylko ze streetu a w tym junior mi nie przeszkodzi ;] takzę dirt i street nie są wykluczonedo konca :P
Mitre25 pisze:manual 180* itp to nie są triki z dh tylko ze streetu a w tym junior mi nie przeszkodzi
Taki pewiem bym nie był. Junior to amor stworzony z mysla o dh/fr a amorki do dirtu jednak poro sie roznia pod wzgledem budowy, pracy jak i wagi. Więc śmiem twierdzic ze jednak bedzie pzreszkadzal