przekręcona gwiazdka

marot
Kontakt:

przekręcona gwiazdka

Post autor: marot »

mam problemo..
wiec po założeniu amora dokręciłem kapsel i chyba przekręciłem gwiazdkę próbowałem odkręcić kapsel jednak ten kręci się w nieskończoność :(
jak odkręcić kapsel żeby wybić gwiazdę??
street-fighter
Kontakt:

Post autor: street-fighter »

ciagnij czyms mocno w gore za imbusa lub kapser, ewentualnie bij od spodu i moze wybijesz gwiazdke z kapslem w gore:D
To tylko moja skromna opinia. Prosze nie gryzc :]
qunick
Kontakt:

Post autor: qunick »

mozesz sprobowac wbic ja glebiej tak zeby sie znow zazebila. no chyba ze sie powyginala to wtedy sprobuj ja jakos wyjac lub wbic gleboko i sobie zainstalowac nowa.

EDIT:

a zeby wyjac to sprobuj zrobic tak jak kolega wyzej ci poradzil ew. wez wiertarke i rozwierc srobe lub zamiast tego cos pokmin z tym.
marot
Kontakt:

kminie kminie a gwiazda ciągle w rurze
street czym pociągnąć??
qunick
Kontakt:

moze uda ci sie jakos podwazyc ten kapsel moze jakims dlutem lub czyms innym no a jezeli nie podziala to wiertara i rozwierc sróbe. bo wydaje mi sie ze masz juz zjeczany gwint srobki. wiec jak urzyjesz wiertarki to strat nie bedzie, a taka srobka grosze kosztuje
marot
Kontakt:

zajeb... śrubokręt utkną w rurze :evil:
chyba skończy się na wizycie w serwisie
street-fighter
Kontakt:

Post autor: street-fighter »

jak to srubokret ?? z ktorej strony?:D jak od spodu to wez imadlo przymocowane do czegos i wkrec srube albo kapsel mocno a i ciag za rame:D amora moze wyjdzie:D a jak nie to bij czyms w srubokret az wyjdzie wszystko gora:D
To tylko moja skromna opinia. Prosze nie gryzc :]
qunick
Kontakt:

postaraj sie... kurde to przeciez jest proste... nie ma sensu bulic za pierdole w serwisie 20 zl. zrob tak podwaz tym utknietym srobokretem kapsel i imbusem staraj sie odkrecic sróbkę na pyte tym sróbokretem podarzaj, gwarantuje ze zadziala xD
Zajcu
Kontakt:

Post autor: Zajcu »

Wedłgu mnie zjechaleś gwint ! weż piłke to metalu i tnij kapsel w poliwie ! potem jak juz pilka bedzie dochodzic do mostka podważ kapsel i sie zlamie w polowie ! Potem gwiazdke bij az wyjdzie dolem !
ODPOWIEDZ