Zrobmy cos razem:]
Zrobmy cos razem:]
Tytul troche pedalski i glupi, ale co tam:
Chodzi mi o to, ze jesli wszyscy narzekaja, ze jest milion tematow o Pointach, Dragach, Manulau itp., to niech ktos, kto to ma/umie napisze o tym artykul. Jak robic manuala, czy drag jest dobry i dlaczego, drag vs. point itp. Co wy na to? Ja sam bym cos skrobnal, ale niestety ani nic nie umiem, ani nic nie mam.
Wtedy znikna te topici i bedize spokoj.
I wszyscy beda zyli dlugo i szczesliwie:]
Chodzi mi o to, ze jesli wszyscy narzekaja, ze jest milion tematow o Pointach, Dragach, Manulau itp., to niech ktos, kto to ma/umie napisze o tym artykul. Jak robic manuala, czy drag jest dobry i dlaczego, drag vs. point itp. Co wy na to? Ja sam bym cos skrobnal, ale niestety ani nic nie umiem, ani nic nie mam.
Wtedy znikna te topici i bedize spokoj.
I wszyscy beda zyli dlugo i szczesliwie:]
Pro rider^^
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
[quote="Yuen"]No to sie musicie zdecydowac, czy chcecie te tematy i miec burdle na forum, czy miec pusto:P[/quote]
Przesadzasz kolego. Zawsze sie znajdzie jakis koles ktory nie patrzac na artykuly czy bez uzywania opcji "szukaj" wlezie na forum i zada pytanie "na czym sie lepiej robi manulala, na dragu czy poincie?". Da to innym mozliwosc do tworzenia nowych wiazanek przeklenstw a mlodzian zostanie szybko ustawiony do pionu ;)
Jak uporam sie z obecna robota to moge skrobnac conieco o poincie.
Przesadzasz kolego. Zawsze sie znajdzie jakis koles ktory nie patrzac na artykuly czy bez uzywania opcji "szukaj" wlezie na forum i zada pytanie "na czym sie lepiej robi manulala, na dragu czy poincie?". Da to innym mozliwosc do tworzenia nowych wiazanek przeklenstw a mlodzian zostanie szybko ustawiony do pionu ;)
Jak uporam sie z obecna robota to moge skrobnac conieco o poincie.
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
.::GG[4839750]::.
pasqd - ale wtedy bedzie go mozna oficjalnie besztac:P
A dla nich (tych co nie umia/nie maja) tez bedzie lepiej, bo beda rzetelne informacje w jednym miejscu, a nie, ze ktos cos napisze, inny go pierdzieli i powie po swojemu, i w koncu nie wiadomo, o co chodzi:]
Jak ktos chce skrobnac - prosze bardzo, tylko nie do mnie sie z tym zglaszajcie:] Ja nie mam takiej wladzy (jeszcze:P).
A dla nich (tych co nie umia/nie maja) tez bedzie lepiej, bo beda rzetelne informacje w jednym miejscu, a nie, ze ktos cos napisze, inny go pierdzieli i powie po swojemu, i w koncu nie wiadomo, o co chodzi:]
Jak ktos chce skrobnac - prosze bardzo, tylko nie do mnie sie z tym zglaszajcie:] Ja nie mam takiej wladzy (jeszcze:P).
Pro rider^^
Ja miałem 5 z polskiego :) Ładnie pisze zdania, zawsze chciałem pisać testy rowerów, części, po to by ludzie którzy są tym zainteresowani mogli się wszystkiego dowiedzieć. Jeśli moge to proszę o kontakt do osoby uprawnionej do tzw. "selekcji"
mój mail: marekambo@wp.pl
Może się wygłupiłem ale bardzo chciał bym pisać teksty dla dh-zone.
mój mail: marekambo@wp.pl
Może się wygłupiłem ale bardzo chciał bym pisać teksty dla dh-zone.
BYLA www...
motomysza ja zrobil, nawet sam sie textem zarzucilem. (o oponce ;0 )
ale jakos komus weny zabraklo. pogadaj z moto mysza, moze strone dalej ma to sie zarzuci na inny serv, inna oprawe, same texty zaporzyczy na dorby start =D
motomysza ja zrobil, nawet sam sie textem zarzucilem. (o oponce ;0 )
ale jakos komus weny zabraklo. pogadaj z moto mysza, moze strone dalej ma to sie zarzuci na inny serv, inna oprawe, same texty zaporzyczy na dorby start =D
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt