Co myślicie o AIRZOUND???
Co myślicie o AIRZOUND???
Jak podaje producent to najmocniejszy klakson rowerowy na świecie :D :D http://www.airzound.pl/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Uwazasz mnie za pajaca, jesli mam swiatla z przodu i z tylu (z tylu odblask i LEDy na plecaku) i mysle o bagazniku, zeby wrzucac rzeczy do sakwy, zamiast moczyc plecy codziennie od wspomnianego plecaka, Panie Hardkurowcu??już nie jednego pajaca na rowerze z tym widziałem jako kolejny gadżet do obwieszenia roweru zaraz po setce światełek
(Sorry, ale dosc plytkie myslenie i ocenianie ludzi przedstawiles swoja wypowiedzia...)
A masz różowe diody na szprychach?? Chyba o to chodziło konexowi...podnietek pisze:Uwazasz mnie za pajaca, jesli mam swiatla z przodu i z tylu (z tylu odblask i LEDy na plecaku) i mysle o bagazniku, zeby wrzucac rzeczy do sakwy, zamiast moczyc plecy codziennie od wspomnianego plecaka, Panie Hardkurowcu??
Pajac pisze:Chyba o to chodziło konexowi...
Mam dwa swiatelka, odblask, licznik. Jezdze 35km dziennie po miescie, przy ktorym Krakow to ostoja spokoju z doskonale wyszkolonymi kierowcami. Dla mnie to sa sprawy zycia i smierci, doslownie.konex pisze:zaraz po setce światełek, odblasków, bagażników, liczników, itp.
Nie znosze jak ktos tak generalizuje patrzac na cos tylko z wlasnego punktu widzenia.
Peace