rock shox judy xc

romek
Kontakt:

rock shox judy xc

Post autor: romek »

co myślicie o judy-m xc moge go kupić z 2001 roku za 330 zlotych opłaca się czy nie ?
siejezdzi!
Kontakt:

Post autor: siejezdzi! »

jou no właśnie jak te judy xc działają do lekkiego stritu przejdą? jak z uszczelkami i łapaniem luzów u nich?
morze potrzeb przy którym bałtyk jest kałużą eee
dualboy
Kontakt:

Post autor: dualboy »

lepiej duro kup
A tam
Sector
Lokalizacja: Wszechswiat-->Ziemia-->Europa-->Polska-->Zabrze-->Makoszowy
Kontakt:

Post autor: Sector »

Duro to przy JUDY jest jedna wielka dupa.

Polecam Judyty z calego serca... uszczelki wiadomo zuzywaja sie... ale nie sa drogie (39 zl u mnie), a prace maja przecudowna...2 s[rezyny w srodku zadnych szmerow bajerow w stylu air asist... poprostu bezkompromisowy..

Serio nie ma co patrzec na tego MULA duro - moze wydawac sie mocniejszy...ale po tym co przezywa judy mojego kolegi to w sumiebrak mi slow :]. Moze ma jakis super egzemplarz.

Luzy zlapal nieduze ale nie powiekszaja sie i sa malutke wiec nie ma problemu... czesci zamienne sa.. praca piekna kapiel olejowa cud miod.
www.lancomp.pl -> Wszystko do Komputera
romek
Kontakt:

on nie ma podobno zadnych luzów
paxov
Kontakt:

Post autor: paxov »

Stary, Judy XC ze starszych roczników (99/2000/2001) to jedne z najbardziej udanych i niezawodnych amorów w historii kolarstwa górskiego. Ciężko znaleźć negatywną opinię o nich. Sam śmigam na Judy XC `2000 już 3 rok (a kupiłem używanego) i jestem pewnien że żaden Wedge, MXC, czy inny Black z aluminiowymi lagami nie przeżyłby tego co Judy. Przez te 3 lata połamałem już kupę sprzętu, a amor trzyma się i chodzi jak nowy. Jeżeli 100 (a właściwie 95) mm skoku Ci wystarcza, to nie ma się co zastanawiać - na pewno mocniejszego i lepiej chodzącego amora w tej cenie nie znajdziesz.
romek
Kontakt:

dzieki za opinie teraz juz| spokojnie moge go wziasc ja jezdrze na xc wiec tyle skoku na pewno mi wystarczy jeszcze raz dzieki za opiinie
ODPOWIEDZ