a ja powiem tak... jak dla mnie tarsa istne cudo ... jaja po pierwszym zjezdzie mi sie schowały... ale jak juz poleciałem wszystko włacznie z ostatnia chopą ktora jest wyypas .. to juz wogole miodzio ! Polecam i zapraszam w imieniu chlopakow ktozy ja budowali
!
uwaga dla wszystkich wyciąg działa kiedy chce i na przykład dziś w ogóle nie działał - locales twierdził, że może będzie jutro działał - a jak już bedzie to tylko w godzinach od 11-17 - wjazdy co godzina
Traska Swietna Polecam jak dla kazdego nie jest zbyt trudna wiec nawet poczatkujacy moga sporbowac na niej swoich sil ;] mam nadzieje ze kazda nastepna osoba ktora skomentuje ja bedzie maiala pozytywny komentarz ^^ przymanjmien tego bym chcial wzamian za to ze pomoglem ta traske budowac
Daniel-DH - tu się nie zgodzę.. Nietrudna to jest trasa w Myślenicach.. Tu jest cały czas walka i dość parę razy trzeba zjechać by wszystko zapamiętać..
acidoom - Tak jest głupio założone, że nie ma szans by wyciąg ruszył kiedy pada deszcz.. Z bardzo głupiego powodu.. Nie mają czym krzesełek myć!!
http://BiotopRacing.com Problemy z hasłem? pisz - arthurgreen@wp.pl
nie bede robil nowego tematu... czy wyciag jest czynny w kazdy weekend? i czy te ceny co sa podane w pierwszym poscie to tylko na otwarcie czy stale? pozdrawiam
Avat Z noclegami śrendnio bo nie ma juz miejsca :] sam chcialem wczoraj zarezerwowac cos. Mysle ze tylko mszana pozostaje.
A co do trasy to jest tak jak mowi ArthurGreen, trasa naprawde potrafi zmeczyc od ciąglego skladania sie w zakrety (choć pewnie to ja jestem slaby:)), i uwazam ze zeby ją szybko przejechac bez zatrzymania to troche siły potrzeba.