program do hasel
program do hasel
mam problem. kiedys zalozylem haslo na karte pamieci w telefonie i teraz gdy wyjalem karte i wlozylem juz nie moge na nia wejsc bo chce haslo, a ja zapomnialem... czy wiecie jak bym mogl to zrobic zeby zlikfidowac to haslo, albo jakims programem ktory by zlamal to haslo?
Wbij na http://forum.dvhk.pl do działu GSM i tak się ich zapytaj na pewno Ci ktoś szybko odpowie i powie wiele więcej niż tutaj. Wiem że z telefonu można wszystko wyciągnąć ale nie wiem jak jest z kartami....
Musisz się zarejestrować na tym forum najpierw i pamiętaj że zanim założysz tam topik to lepiej najpierw poszukaj czy już czegoś takiego nie było bo tam mają na to straszne nerwy admini i zwyczajnie wywalą Ci temat...
Musisz się zarejestrować na tym forum najpierw i pamiętaj że zanim założysz tam topik to lepiej najpierw poszukaj czy już czegoś takiego nie było bo tam mają na to straszne nerwy admini i zwyczajnie wywalą Ci temat...
Be free...