montaż napinacza truvativ boxguide
-
- Kontakt:
montaż napinacza truvativ boxguide
mam korbe hussefelt howitzer 2.2 pakiet howitzer team kupiłem napinacz boxguide i mam pewien problem montując wszystko wg. poniższego rysunku ramię korby nie daje się wsunąć do końca na oś ponieważ przeszkadzają śruby którymi skręca się ramiona napinacza, może ktoś "coś" poradzi
mufa 68mm
mufa 68mm
- Załączniki
-
- howitzer boxguide.JPG (19.72 KiB) Przejrzano 1618 razy
jesli dobrze zrozumialem to jak zalozysz napinacz i wkrecisz suport to przy zakladaniu korby nie mozesz jej do konca wsunac na os suportu bo korba opiera sie o te srubki przy napinaczu(te ktorymi reguluje sie rozchylenie ramion napinacza) wiec jesli masz zalozone w kolejnosci od mufy ramy ->podkladka napinacz miska suportu to podkladke przeloz miedzy mieske suportu a napinacz...tak zeby napinacz byl oparty bezposrednio na mufie suportu...to powinno ci odsunac napinacz o jakies 2-3mm...
wtedy powinno byc dobrze....
jesli dalej bedzie troszke brakowalo to moze sprobuj miedzy napinacz a miske suportu dac obie podkladki...wtedy suport sie przesunie...
czyli zakladasz wtedy tak:
lewa miska suportu
mufa
napinacz
2x podkladka
prawa miska suportu
jak tak zalozysz i dalej bedzie źle...to chyba masz za krótką os albo nie wiem....
wtedy powinno byc dobrze....
jesli dalej bedzie troszke brakowalo to moze sprobuj miedzy napinacz a miske suportu dac obie podkladki...wtedy suport sie przesunie...
czyli zakladasz wtedy tak:
lewa miska suportu

jak tak zalozysz i dalej bedzie źle...to chyba masz za krótką os albo nie wiem....
[S] [b]DHX 5.0 241mm stan bdb[/b]
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
-
- Kontakt: