Witam ,
Wiem pierwsze za co oberwe to "uzywaj szukajki" to uzylem wuskoczyly 82 strony srednio zwiazane z tematem np: "nasze rowery -foty" :/
A wiec wracajac do tematu: szukam butow do dh na platformy, wytrzymale i skuteczne (trzymanie nogi na pedalach) ;p cena mniej wiecej 400 zeta do malej korekty:D z wszytskie propozycje te tansze i zdecydowanie drozsze(moze jeszcze dozbieram) bardzo dziekuje
Ano, Five-Ten to teraz raczej high-end wśród butów do platform. Bardzo fajne są też DX-y od Shimano, ale nie każdemu przypadną do gustu - podobnie jak Five-Ten... Dla zwolenników bardziej klasycznego wyglądu pozostają skate-shopy z bogatą ofertą butów dobrze współpracujących z platformami
Tematow bylo sporo...
Oczywiscie temat bedzie sie opieral na 5-10 itp. a powyzsze 661 nie sa u nas dostepne jak na razie. Ja sie troche zirytowalem zarowno dostepnoscia 5-10 u nas jak i ich cena i zakupilem sobie buty AXO Unika, bardzo podobne do DXow. Bardzo dobra jakosc i super trzymanie (mimo ze sa takze dostosowane pod SPD), mozna w nich spokojnnie chodzic bez obawy ze podeszwa nam zniknie. No i sa niesamowicie wygodne (po rozchodzeniu rzecz jazna). A najsmieszniejsze jest to ze mozna je teraz wyrwac na allegro za 170zł nawet... wiec po co przeplacac??? No w sumie Hill i reszta bandy maja 5-10 i dzieki temu tak zapierniczaja, lecz znam przypadek gdy rower/odziez/pozywienie mistrza nie pomagalo zdowybac wynikow
ACextreme - nie pomaga, ale 5.10 bezapelacyjnie najlepiej trzyma.. Miałem okazję pośmigać (mimo, że jeżdżę s SPD) i są rewelacyjne.. Długie piny plus 5.10 i miałem wrażenie, jak bym w SPD jechał..
http://BiotopRacing.com Problemy z hasłem? pisz - arthurgreen@wp.pl