A dlamnie drag ma zjebana geometria jezdzilem na 14' i powiedzialem nigdy wiecej na to niewsiade moze daltego ze mam blisko 190 cm :P Ale zrazilem sie do niej bo jeszcze do starszej wersji niewejdzie "szersza" opona :| . Osobisice zbieram na amstaffa 2004 (16') a przesiadam sie z a-gang'a.
no ja ci powiem tak, ja mam 190cm i mialem draga tylko ze 16" i jezdzilo mi sie zajebiscie. wydaje mi sie ze komfort jazdy zalezy od wielu rzeczy , dla mnie najwazniejsze to: szerokie opony, szeroka kierka (bo na wąska to kicha) geometria itp.... teraz juz nie mam draga ale nadal uważam ze jest to dobra rama
A ja Ci powiem ze geometrie ma ista... jezdzilem u kumpla i zajebioza
Jest to tania rama dla osob o mniej wypchanym portfelu... jednym slowem dobra propozycja(moje zdanie to jest oczywiscie)
pixel po co przesiadasz sie z aganga na amstaffa 16" może lepiej na pittbulla :P ?? No bo jak masz aganga p.m 14" to ja bym nie zmieniał. Agang mi sie bardzo podoba a amstaf ble :D
yyyyya ganga na amstaffa, troche to niemadre, a ganga mam i zamienił bym ta rame tylko na fulla najlepiej norco ale to wolny kraj jak chcesz
ze skawiny jesteś moze pojeżdzimy??????????????????????????????
co ty za kolo jestes bo cie nie widziałem??