Amor do dirtu
Amor do dirtu
Siema mam pytanie. Jaki amor najlepiej wybrac do dirtu? Do tej pory smigalem na duro ;/ ale teraz chce wydac wiecej kasy ale zeby to dobrze dzialalo... co mi mozecie polecic? Cena nie gra roli.
czlowieku wiesz ze to co jest napisane do czego amor sluzy to musi byc do tego wykorzystany? jest stosowany w dirtach, streecie czy 4x.. tak samo jak w 4x sa rs reby ktore maja przeznaczenie do xc ;]..
ty moze najpierw bys powiedzial ile masz kasy.. bo mozemy pisac i pisac o amorkach.. mozesz wybrac rock shoxa argyle lub pike, z marcoka dirt jumpery (tylko nie wiem czym sie od siebie roznia), a z manitou to gold label..
pozdroo
ty moze najpierw bys powiedzial ile masz kasy.. bo mozemy pisac i pisac o amorkach.. mozesz wybrac rock shoxa argyle lub pike, z marcoka dirt jumpery (tylko nie wiem czym sie od siebie roznia), a z manitou to gold label..
pozdroo
tak wlasnie http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... elID=13130
jeszcze jedno, nie wal posta za postem tylko je edytuj, w prawym dolnym roku masz date, cytuj i taka literke E (no moze troche inaczej wyglada)
pozdrooo
jeszcze jedno, nie wal posta za postem tylko je edytuj, w prawym dolnym roku masz date, cytuj i taka literke E (no moze troche inaczej wyglada)
pozdrooo