podejrzany boxxer RIDE
-
- Kontakt:
podejrzany boxxer RIDE
http://allegro.pl/item423051873_boxxer_ride.html nie stracił ktos takiego amora troche podejrzanie on wygląda .... kolo ma 2 pozytywy i 1 negatyw może specjalnie 2 konto zrobił żeby go sprzedac ;/ nie wiem co o tym myślicie i cena .... dla mnie to on za tani jest
pozdro
pozdro
-
- moderator
- Kontakt:
Heh jakoś na ramę papiery dostałem i na Boxxera też ( taka "magiczna" książeczka z wbitą datą zakupu, modelem, numerami seryjnymi i warunkami gwarancji ). Nie jest to nic dziwnego przy indywidualnie numerowanych częściach ( lub tych droższych ). Zawsze może to być zwykły rachunek ze sklepu ( no chyba, że u Ciebie nawet tego nie dają )Driver pisze:hahaha papiery to masz na samochod a nie na amortyzator do roweru
[url=http://www.weeze.pl/][color=#ff0033][b]weeze.pl[/b][/color][/url]
Ja nigdy nie podaję.Michal4X pisze:
ej a nie dziwi was że "na wszystkie pytania chętnie odpowiem" ale nie podał nr gg ani telefonu?Razz przecież ktoś kto nie ma konta na allegro mam kłopot, zawsze sie podaje...
Nie po to jest ''zadaj pytanie sprzedającemu'', aby podawać nr. tel, gg, adres czy cokolwiek innego.
Każdy normalny człowiek nie będzie miał problemu, aby się skontaktować.
Ktoś kto nie ma konta na allegro, nie wiem czego tam szuka, bo to taki problem się zarejestrować.
Po opisie aukcji, widać, że to jakieś dziecko.
Ja obstawiam, że tatuś kupił rowerek, a synek sprzedaje

-
- Kontakt:
dokladnie, u mnie nawet tego nie daja bo kupuje w wiekszosci uzywane czesci tak samo jak ten boxxer i brak ksiazeczki z gwara (ktora i tak w 90% jest na pierwszego wlasciciela) czy jakiegos starego paragonu to standardSteel2 pisze:Driver napisał:
hahaha papiery to masz na samochod a nie na amortyzator do roweru
Heh jakoś na ramę papiery dostałem i na Boxxera też ( taka "magiczna" książeczka z wbitą datą zakupu, modelem, numerami seryjnymi i warunkami gwarancji ). Nie jest to nic dziwnego przy indywidualnie numerowanych częściach ( lub tych droższych ). Zawsze może to być zwykły rachunek ze sklepu ( no chyba, że u Ciebie nawet tego nie dają )
Pure Freeride