HEj!
Czy wymieniał ktoś z Was kiedyś łożyska w takim suporcie (Truvativ Giga Pipe Team DH)?
Nie wiem jak sie do tego zabrać. Nie mam pomysłu jak wyjąć te łożyska z suportu.
Proszę o radę.
Adam
suport Giga Pipe Team DH - łożyska
u mnie w piwnicy leza 2 kompletnie rozebrane truvativy
rozebrac sie da pytanie tylko po co?? bo nowych lozysk(10x20x7) nie kupisz nigdzie
chyba ze bys wyjal z innego suportu
u mnie leza 2 sztuki wlasnie dla tego ze nie moglem dorwac nigdzie lozysk(chyba ze masz dojscia do takowych to daj znac
)
jezeli mimo to chcesz rozbierac suport to moge ci napisac jak rozbieralem swoje
rozebrac sie da pytanie tylko po co?? bo nowych lozysk(10x20x7) nie kupisz nigdzie

u mnie leza 2 sztuki wlasnie dla tego ze nie moglem dorwac nigdzie lozysk(chyba ze masz dojscia do takowych to daj znac

jezeli mimo to chcesz rozbierac suport to moge ci napisac jak rozbieralem swoje

ashes to ashes...
najpierw trzeba wybic suport z prawej miski ja wzialem jakas stara rame, wkrecilem suport (trzymajacy sie na prawej misce) i wybilem suport z miski walac gumowym mlotkiem w oske
nastepnie trzeba zdiac aluminiowa tulejke sciagaczem do lozysk(mozna to zrobic np zaostrzonym srubokretem ale przy okazji lozysko moze sie rozsypac)
pozniej sciagamy sciagaczem pierwsze i drugie lozysko, i to samo z drugiej strony
nastepnie trzeba zdiac aluminiowa tulejke sciagaczem do lozysk(mozna to zrobic np zaostrzonym srubokretem ale przy okazji lozysko moze sie rozsypac)
pozniej sciagamy sciagaczem pierwsze i drugie lozysko, i to samo z drugiej strony
ashes to ashes...