6230 vs. J700
6230 vs. J700
mam zamiar zamienic moj telefon Nokie 6230 na Samsunga j700 ale jak czytałem ich dane to nieróżnily sie one zbyt wiele, więc czy opłaca sie zmienić telefon na samsunga ?
czlowieku bierz nokie. Samsungi sa... hmmm.... niedopracowane? zawsze czegos im brakuje w sofcie, np jak cos odbierasz przez BT to nie masz zadnego paska postepu czy chociaz w % napisana ile ukonczono....
aha i mozesz zapomniec o grach czy aplikacjach bo w samsungu nie ma mozliwosci zebys wgral sobie jakas gierke czy aplikacjie... po prostu nie zainstalujesz niczego
a nokia to bardzo popularne telefony, latwo i szybko znajdziesz bajerki na ten telefon i latwo go do siebie podpasujesz bo masz do dyspozycji w hoi skorek aplikacji itp itd
bierz czlowieku nokie
aha i mozesz zapomniec o grach czy aplikacjach bo w samsungu nie ma mozliwosci zebys wgral sobie jakas gierke czy aplikacjie... po prostu nie zainstalujesz niczego
a nokia to bardzo popularne telefony, latwo i szybko znajdziesz bajerki na ten telefon i latwo go do siebie podpasujesz bo masz do dyspozycji w hoi skorek aplikacji itp itd
bierz czlowieku nokie
-
- Kontakt:
osato sory ale ********** głupoty........mam dwa telefony, jednym z nich jest właśnie samsung slider i jakoś mi się nie sypie....z dogrywaniem czegokolwiek też nie mam problemu,pasek postępu jakoś też występuje...prędzej bym powiedział , że właśnie teraz nokia jest nie dopracowana...świadczyć o tym może fakt ile przyjmuje do naprawy gwarancyjnej nokie a ile samsungi........
polecam stronkę www.zedge.net
znajdziecie tam wszystko do swych telefonów za free...wystarczy się zarejestrować
polecam stronkę www.zedge.net
znajdziecie tam wszystko do swych telefonów za free...wystarczy się zarejestrować