spawanie ramy help
spawanie ramy help
uzywalem szukajki tak wiec nie zawalajcie tego tematu haslami ze jjuz bylo heh
tak wiec przejde do setna sprawy urwalem w mojej ramce hak od zacisku hamulca chce go dorobic i przyspawac i tu jest problem (rama aluminiowa) mam plytke aluminiowa o wymiarach 10cmx10cm i niewiem czym z tego wyciac ten hak zyby nie przegrzac albo pokrzywic plytke tak wiec prosze o jakies propozycje
pozdro
tak wiec przejde do setna sprawy urwalem w mojej ramce hak od zacisku hamulca chce go dorobic i przyspawac i tu jest problem (rama aluminiowa) mam plytke aluminiowa o wymiarach 10cmx10cm i niewiem czym z tego wyciac ten hak zyby nie przegrzac albo pokrzywic plytke tak wiec prosze o jakies propozycje
pozdro
-
- Kontakt:
albo idz z tym do tokarza lub frezarza niech ci to wystruga jakas frezarka ...
ogolnie sam bym tego nie dotykal chyba ze jestes spawaczem idz do jakiegos zakladu lub czlowieka co sie tym zajmuje i ci doradzi , zalezy tez co masz za rame bo nie wiadomo czy wogole warto to jeszcze ratowac ...
ogolnie sam bym tego nie dotykal chyba ze jestes spawaczem idz do jakiegos zakladu lub czlowieka co sie tym zajmuje i ci doradzi , zalezy tez co masz za rame bo nie wiadomo czy wogole warto to jeszcze ratowac ...
Kupie damper dhx 4.0 lub 5.0 dlugosc 222
-
- Kontakt:
setna = 0,01
tniecia? - chyba cięcia
ogulnie - porażka
wogule - to armagedon
niewiadomo - tutaj już mi brak słów
wyrzynarka - chodzi o narzędzie do bicia się czy może do suszenia prania?
Zamiast udzielać się na forum, lepiej uczcie się. Nie wytykam błędów z chamstwa, tylko z troski o Was i przyszłość tego kraju...
Poza tym piszcie składnie, używajcie znaków interpunkcyjnych - to przecież nie boli, a wciśnięcie kropki czy przecinka to ułamek sekundy.
Pozdrawiam
tniecia? - chyba cięcia
ogulnie - porażka
wogule - to armagedon
niewiadomo - tutaj już mi brak słów
wyrzynarka - chodzi o narzędzie do bicia się czy może do suszenia prania?
Zamiast udzielać się na forum, lepiej uczcie się. Nie wytykam błędów z chamstwa, tylko z troski o Was i przyszłość tego kraju...
Poza tym piszcie składnie, używajcie znaków interpunkcyjnych - to przecież nie boli, a wciśnięcie kropki czy przecinka to ułamek sekundy.
Pozdrawiam
Ale poprawnej polszczyzny przestrzegać trzeba i już. Pisząc z błędami pokazujesz, że masz gdzieś osoby, które będą to czytać.
kamix - sądząc po Twoich pytaniach nie masz najmniejszego pojęcia co i jak. Idź do kogoś kto się na tym zna, bo to co chcesz zrobić, przy braku wiedzy, może skończyć się znacznie większymi kłopotami.
kamix - sądząc po Twoich pytaniach nie masz najmniejszego pojęcia co i jak. Idź do kogoś kto się na tym zna, bo to co chcesz zrobić, przy braku wiedzy, może skończyć się znacznie większymi kłopotami.
[url=http://www.weeze.pl/][color=#ff0033][b]weeze.pl[/b][/color][/url]
Wyrzynarka to to, co napisałem w poscie powyżej. Natomiast wyżynarka to narzędzie do wycinania. Jak widać chcesz zabłysnąć na siłę. Mój post nie dał Ci do myślenia? Gratuluje zatem bystrości, rzadko się taka zdarzawojtec pisze:
Adifek no to pomogles koledze ... to nie forum jezyka polskiego ...
nie wiesz co to wyrzynarka ?

mówi się: wyżynarka to urządzenie służące do, a nie "to to"Adifek pisze:Wyrzynarka to to
to Ty chcesz zabłysnąć na siłę...Adifek pisze:Jak widać chcesz zabłysnąć na siłę
bystrość to cecha którą się posiada lub nie, zdarzyć to się może wypadek, nie bystrośćAdifek pisze:Gratuluje zatem bystrości, rzadko się taka zdarza
wracając do tematu, napisz co to za rama, bo może nie jest warto czegoś takiego robić

http://www.pinkbike.com/photo/1612744
Adifek
http://www.skapiec.pl/cat/517-wyrzynarki.htlm
kamix
wez rame i hamulec i idz do jakiegos speca ...
http://www.skapiec.pl/cat/517-wyrzynarki.htlm
kamix
wez rame i hamulec i idz do jakiegos speca ...
Kupie damper dhx 4.0 lub 5.0 dlugosc 222