DNM burner rc
DNM burner rc
czy pzr ustawionej duzej kompresji czyli na "hard" powinno byc slychac taki syk oleju czy nie? bo moze byc zapowietrzony ale niejestem pewnien bo tak przy kompresji na 3/4 niema jeszcze tego dzwieku
Wichu ja mam damper ROMIC i nawet jak mam tłumienie i kompresje na minimum to slychac lekki syk...ale jak ustawie sobie tlumienie i kompresje to tak syczy ze masakra...a nie jest zapowietrzony bo ogladal ten damper moj kumpel ktory sie zna na damperach i mowi ze jest ok...
to troche tak jak w Boxxerach olej chlupie jak w spluczce a w marcoku mniej troche...
jakby damper byl zapowietrzony to by np. tracil tlumienie na samym koncu odbicia.. albo w niektorych mometach tracil kompresje... wogole beznadziejnie by pracowal...tak nierowno jakby...
to troche tak jak w Boxxerach olej chlupie jak w spluczce a w marcoku mniej troche...
jakby damper byl zapowietrzony to by np. tracil tlumienie na samym koncu odbicia.. albo w niektorych mometach tracil kompresje... wogole beznadziejnie by pracowal...tak nierowno jakby...
[S] [b]DHX 5.0 241mm stan bdb[/b]
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645