Z1 FR 2 - 100mm?
Z1 FR 2 - 100mm?
Teoretycznie w Z1 FR 2 2005 da sie zrobic skok 130-150mm
i taka samo teoretycznie w DJ 2004 mozna 110-130mm, ale w DJ da rade dorobic podkladke w srodu i zrobic np. 60mm....
Wiec w Z1 tez da sie tak samo czy to tam jest jakos inczej z tymi tłumikami??
i taka samo teoretycznie w DJ 2004 mozna 110-130mm, ale w DJ da rade dorobic podkladke w srodu i zrobic np. 60mm....
Wiec w Z1 tez da sie tak samo czy to tam jest jakos inczej z tymi tłumikami??
Berti_BB da sie zmienic skok przy tlumikach HSCV,,, ja sam mam 66RC 2k5 z tlumikami HSCV i producent sam opatentowal ze za pomoca tulejek miozna regulowac skok 150-170... a jak sie zalatwi krótsze sprezyny i dodatkowa pare tulejek to i 130mm mozna zrobic.. kiedys na PB byla fota takich szarych 66RC zrobionych na 110mm do dirtu wlasnie... wiem ze 66do dirtu to przesada ale ktos tak sobie wymyslil..
wiec w Z1 tez da sie zmieniac skok.. sadze ze skoro da sie regulowac miedzy 130-150 to da sie tez na 110mm ale trzeba wtedy dorobic tulejki (z plastiku u tokarza) i kupic krotsze sprezyny (np. od DJa 100mm)
wiec w Z1 tez da sie zmieniac skok.. sadze ze skoro da sie regulowac miedzy 130-150 to da sie tez na 110mm ale trzeba wtedy dorobic tulejki (z plastiku u tokarza) i kupic krotsze sprezyny (np. od DJa 100mm)
[S] [b]DHX 5.0 241mm stan bdb[/b]
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
Witam dolaczam sie do tematu wiec posiadam dirt jama'a pro 2006 orginalnie ma 100 mm skoku a czytalem na forum ze mozna w nim podniesc skok na 130 mm ? i tu moje pyt... czy zrobil by mi ktos z tym ? bo ja nie znam sie na tym a nie che zepsuc..
oczywiscie nic nie ma za darmo place z gory najlepiej zeby byl ktos z okolic myslenic pozdrawiam (moze tez byc ktos znajacy sie na tym z okolic kalwari suchej beskidzkiej..) z gory dziekuje pozdrower

marcin-s6 Mój brat takie rzeczy robi nawet chyba ma ogłoszenie na allegro wiec jak chcesz to dam ci na niego namiary. XXX przyznaje racje, nie pomyślałem o takim rozwiązaniu. Mi chodziło o to że samego tłumika nie da się przerobić. Spaced - a przyznam się że na dirtach byłem może z 3 razy i to tyle...
...
A mam jeszcze takie male pytanko ( szukalem nie znalazlem niestety) dzis w serwisie powiedzieli mi ze zrobia mi to za grosze praktycznie tylko powiedziele tez ze nie gwarantuja czy amorek sie nie polamie albo cos przez to powiekszenie skoku na 130 mm i mam dac odp do jutra czy maja robic czy nie. I teraz was pytam czy takie zwiekszanie skoku wplynei negatywnie na mojego dj'a czy go oslabi itp? prosze o odp z gory dziekuje pozdrawiam!
Nikt sie nie wypowie.. ?
Nikt sie nie wypowie.. ?
Ja sie podlacze. Otoz mam pytanie : czy z tego http://www.allegro.pl/item429933374_mar ... 99_zl.html dalo by sie zrobic 150mm??