witam mam takie pytanie do użytkowników ram typu Kona Howler, gdzie zalecany przedni amor to cos okolo 100mm skoku, Chciałem zapytac czy ktos posiada tego typu rame z foxem o skoku 160 czy jakims amorku o skoku powyzej 140 jak to jezdzi i wyglada? czy do tej ramy po prostu nie ma sensu pakowac nic wiecej co ma 100 skoku?
www.dhslaves.com - Downhill Slaves Rzeszów
http://tiny.pl/77n7 <- na sell
Bombell ale to juz dziwnie wyglada. Sam mam rower w domu o 100mm skoku z tyłu i kiedy przedni widel rozkrecam na 140 juz mocno rower rozjechany jest. Dodatkowe 20mm i pewna smierć jak dla mnie.
Barrel jak jeszcze jeździł dla kony miał Howlera z Z1 (chyba 150 mm) z tego co widziałem to dawał ten rower rade... i jeszcze amory Foxa są dość niskie, mi sie wydaje że jak ktoś potrafi jeździć to nie powinnien go tak szybko rozwalić( ale to tylko moje przypuszczenia )
RUDE_BOY pytanie tylko ile ten howler mial wspolnego z tym howlerem co go sprzedaja. Bo to pewnie byl howler w opcji, ze proto z ktorego te nowsze fulle kony powstaly. To tak jak ludzie mysla, ze Mccaul jezdzi na remedy :P czy Daren na sx trailu.