Manitou 6way - pilny serwis!

bikeaction
Kontakt:

Manitou 6way - pilny serwis!

Post autor: bikeaction »

Hej,
mam problem z damperem manitou 6way (ze zbiorniczkiem na przewodzie) - zaczął sikać olejem spod regulacji High Speed i Low Speed. Sęk zapewne tkwi w oringach na owych regulacjach.
Damperowi i tak przydałby się gruntowny serwis. Sam niestety za to się nie wezme (praca, brak czasu) mimo iż serwis jest względnie prosty.

Czy ktoś z Was serwisował damper w Krakowie?
Jak tak to gdzie?

Rozmawiałem z Kalim (VarioBike) ale niestety wybył na urlop do pazdziernika - a mi zależy na czasie.

Czy jest jeszcze jakiś serwis w Krk, który by się podjął generalnego serwisu dampera (wymiana uszczelek, oleju)?

Wiem, że był kiedyś na forum rider, który zajmował się serwisem damperów i innego szpeju - "domorośle";-)

Jak mówiłem, zależy mi na czasie i nie mam zamiaru użerać się z "gentelmanami" z WigWam'u. Poza tym "skoro nie widac różnicy to po co przepłacać" - dlatego wole żeby zrobił to ktoś w Krk.

Proszę o konkretne odpowiedzi.
off_road
moderator
Kontakt:

Post autor: off_road »

siema ja mogę Ci go tanio zrobić :) gg: 11075383
Ohlins RS Elka DT Marzocchi AvA DSP WP Showa KYB

Serwis:
www.fb.com/BFGsuspension
ravfr
Kontakt:

Post autor: ravfr »

Podejdź do Secesji (na sklep , nie do serwisu!) Piotrek powinien być od wtorku, uszczelki mamy.
bikeaction
Kontakt:

Post autor: bikeaction »

ravfr mogę jakieś namiary prosić na Piotrka? gg, kom? chciałbym wszystko ustalic co i jak, bo nie mam czasu tam podjechac - ew. ktos by ten damper tam dostarczył.

dzieki za pomoc;-)
Vergil
Kontakt:

Post autor: Vergil »

Ja swego czasu miałem Swingera 3-way AIR kompletnie do serwisu. Wyslalem do WIGWAMU i po 4 czy 5 dniach od wysyłki dostałem go z powrotem.

I nie użerałem sie z nikim raczej ;)
http://vergilpl.pinkbike.com/
ODPOWIEDZ