bylo rc2 to zrobili rc4, pewnie nie chcieli od marcoka rc3 odgapiac i taki przeskok zrobili.. czemu nie wymysla innej nazwyACextreme pisze:What is the RC4 ?!?!?! Shocked
i tu sie bardzo ja nawet zdziwilem.. czyzby shimano wchodzilo rowniez w obrecze.. hmm bardzo mnie to ciekawi..ArthurGreen pisze:Koła saint??
Nie od dziś Shimano ma w ofercie koła, zobacz sobie chociażby XT.Michal4X pisze: tu sie bardzo ja nawet zdziwilem.. czyzby shimano wchodzilo rowniez w obrecze.. hmm bardzo mnie to ciekawi..
Bo to demobike, jak zresztą autor napisał...Michal4X pisze:btw na ramie tez pisz saint lol
Nie. Zapuść sobie www.google.pl i poczytaj o Saincie na 2009, bo to już w tej chwili żadna szokująca nowinka. Takie same tarcze są chociażby w najnowszym XTR-rze, który na rynku jest już parę lat...Michal4X pisze:zwrodzcie uwage na tarcze hamulcowe.. czyby shimano wprowadzilo plywajace tarcze?
Co w nich jest pływającego?Steel2 pisze:Pływające tarcze Shimano robi od ponad roku ( XTR ). Przynajmniej w tym wyglądzie, poprzednie ( jak dobrze pamiętam ) też były pływające
Nazwa. Takie rozwiązanie właśnie nazywa się pływającą tarczą. I masz rację, tam się nic nie ruszaCo w nich jest pływającego? Smile To po prostu stalowa tarcza przynitowana do aluminiowego "pająka" dla niższej masy i lepszego odprowadzania ciepła. Nic tam nie pływa, połączenie jest sztywne
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] i 1 gość