jakie ramki ?:)
No więc tak... fulla to raczej nie bede chciał... no może oprócz transition bottle i kony howler... ale wiem ze nie będe ich miał, bo nigdy nie będzi mnie stać na nie. Dlatego chce mocnego sztywaniaka. Steel... źle rozumiesz co czytasz, albo wcale nie czytasz, mamjuz amora o skoku 170mm a nie 200. Drag to od razu odpada... miałem daaawno z duro i pękł mi. Najbardziej pasowałby mi bitch, cocker, dm ds 2.0 lub 3.0 no i może ten surge... ale nie znam go ... i z juniorem boje sie że nie wytrzyma. Dziękuje wam wszystkim (no prawie wszystkim
) Za pomoc 

I zapomniałeś jeszcze, ze edycja postów jest 
Co do Pitbulla to tylko od rocznika 06 wzwyż. Bitcha 07/06 mały gware na dwupólki do 180mm a sam niedawno za 500 igłe pogoniłęm. Obecny Bitch to już bardziej allroundowa ramka z krótkim tyłem. W gamie NS właśnie Surge miał zastąpić Bitcha więc moze warto zrwócić uwage.

Co do Pitbulla to tylko od rocznika 06 wzwyż. Bitcha 07/06 mały gware na dwupólki do 180mm a sam niedawno za 500 igłe pogoniłęm. Obecny Bitch to już bardziej allroundowa ramka z krótkim tyłem. W gamie NS właśnie Surge miał zastąpić Bitcha więc moze warto zrwócić uwage.