WITAM PANÓW I PANIE mam pomysła dawajcie na tym topicu opisy na dresów różnego rodzaju obelgi itd. zostaną uczciwie wykorzystane przeciwko nim:)) z góry dzięki:))
jakby wam pobili kumpla tak że ledwo przeżył i skakali wam po głowie przez 5 minut bo jesteś skatem to też byście ich nie lubili a tak wogóle to to sie tyczy do dresów którzy szkodzą ludziom a nie do normalnych kolesi którzy tylko noszą dresy i są spokojni peace
Ja mam na tyle komfortowa sytuacje ze znam wszystkich dresów ze swojej okolicy.... Czy to ze szkoły,czy z osiedla... Kazdy poszedł w swoja strone,ale dobra rada dla kazdego... nie palcie za soba mostów. Czasami takie znajomosci sie przydaja...
Taki [ OT ] hehe
=--> El Bankierro Loco aka. § Paragraf § <--=
www.dh-zone.com/forum/search.php
no ja tez znam duzo drechow i takie znajomoci sie przydaja ale nie woze sie z nimi po prostu czesc czesc i juz jak cos chcem to dobra moze byc... ale parew razy dostalem wspierdol od innych drechow to znajomosc z jeszcze innymi drechami sie przydala bo poszli sie napierdalac ... w tym ja :-/
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=273562 sprzedam na czesci pisac :* :D
już za to zapłacili nie będe tu pisać co im sie stało ale już NIGDY tego nie zrobią przynajmniej tych dwóch którzy już do końca życia będą mieli problemy z chodzeniem, bluzganie to tylko jeden z miłych sposobów gnojenia ich a tak wogóle to nie bluzgam ich z daleka. Kumpel nic nie robił szedł sobie z laską nie był u siebie. A co do znajomości to warto kogoś mieć.