best users photoalbum on pinkbike

shaman
Kontakt:

Post autor: shaman »

no mi tez dzialaja :)

ale ale, jesli jest tu ktos z tej FROS site czy jak im tam, moze mi wytlumaczy czym u was sie rozni "Dirt Street" od Dirt i Dirt Jumping? bo koles ma specjalizacje "Dirt Street & Dirt". co to znaczy....? brudne (piaszczyste...? ) ulice macie...?
what can I say... ;)
Domestos_WC
Kontakt:

Post autor: Domestos_WC »

no to ja szaman do ciebie nic nie mam gdybys nie dojebal takich oczojebnych korbek i pedalow, masakra... sam kiedys dalem na pinkbika foty jak skacze z 0,5 cm :-/ albo jak robie wheelie z ugietymi rekoma :-/// blee :/ a najwyzszy drop ktory wtedy zaliczylem to byl UWAGA!!! az 1,5 metra (scena w amfi :-/) cale szczescie bym na beton i na plaskie... przynajmniej tym sie szczyce... dzisiaj zaliczam go "na rozgrzewke". A tamto walilem jeszcze na mtb... dzisiaj doskonale umiem tlumic takie dropiki, wtedy dobijalem bika w choj...

potem kupilem iXa i zaczela sie zajebiscie techniczna jazda...

a na pinka wrzucilem tylko foty mojej piczy, manuala ciagnietego przez caly shitpark (skatepark) i moment kiedy juz sie odbijam z fufanu, bo kolega mial dziwny aparat ktory robil foty z opoznieniem :-((( fufanu jeszcze dpbrze nie umiem bo odbijam sie i niestety spadam troche bardziej niestylowo pod kontem i mam czeste uslizgi kół (co widac na fotach w opisie) przez co mam cala dupe obita... ;(

swoja droga co do manuala... moja ramka jest tragiczna do manuala (geo) ale daje rade jeszcze... jak zrobic manuala pod speed raampe? bo nie wiem, jak przy duzym speedzie jade to mnie b ardzo wbija, jak mam malego speeda to z - koli nie podjezdzam do konca :-/ a marzy mi sie taka akcja - jade na manualu przez caly skatepark, podjezdzam na speedrampe tez na manualu, zjezdzam na manualu i znowu jade... a nie umiem przejsc poziomu z podjazdem pod speedrampe na manualu :(( chlip ;( a taka frajde by to dawalo

tez tak lubicie manuale :P
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=273562 sprzedam na czesci pisac :* :D
Rufus
Kontakt:

Post autor: Rufus »

szaman, wolalbym juz zebys walil zdjecia jak se normalnie jedziesz... bo to zwykle krosowanie; to co prezentujesz jest niedtety na granicy wiochy i obciachu. A tak z ciekawosci: w jakiej sa kategorii? freeride/dh?
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
p0l0n3zz^
Kontakt:

Post autor: p0l0n3zz^ »

naprawde albo wam sie nudzi, albo macie komplexy

od kogo slyszeliscie,ze na pinkbike'u chuowe foty sa tylko z polski? to jest tylko plota ktora chodzi po kraju - wiadomo ze coniektorzy niewiele maja do zaoferowania,ale kazdy chce sie czyms pochwalic, po to wlasnie jest ta strona, zeby kazdy mogl wyslac swoje foty - chocby najchujowsze...

z drugiej strony mozecie powiedziec ze to forum tez jest po to, zeby moc wszystko napisac - zgadzam sie,ale takie jechanie po kolesiu jest chamskie...

na pewno wiekszosc z was nie chcialaby znalesc sie w takiej sytuacji...

szczerze mowiac jest zaledwie kilka osob, ktorych nie mozna wysmiac na tym forum, a poza nimi na kazdego cos sie znajdzie <na mnie tez oczywiscie>

zastanowcie sie troche, czy swoimi glupimi tekstami nie zadajecie komus bólu

pizzzzzzz
gg1732355
moja maszin :D http://www.pinkbike.com/photo/4318834/
Yuen
Kontakt:

Post autor: Yuen »

Ej, ja mam pytanie
jak na tym zdjeciu
http://www.interpc.pl/~camper/fros/foty/101_2760.JPG
koles pierwszy od lewej sie miesci na tym rowerze?:P
A tak w ogole to tylko 2 kolesi od lewej ma jako-takie rowery (BARDZO jako-takie:P), reszta to czyste marketowki (nie mowie, ze to ich przekresla, bo moj rower tez JESZCZE jest w 1/3 marketem, ale jakos ja bym elitarnej grupy z tego nie robil)...

BTW - apropo szamana: ten jego rower to rzeczywiscie oczojebny, ale ciekawe ilu z was umie TAKIE akrobacje, cwaniaki?:P:P:P
Pro rider^^
<Marcin11>
Kontakt:

Post autor: <Marcin11> »

Shaman - spox zmień chociaż kolor korb z mniej oczojebnego i będzie dobrz. A akrobacje są zajefajne i nie wiem za bardzo co oni mają do tego... Nieraz sam próbuje ale coś niewychodzi stanąć na ramie/siodełku jeszcze przy 20km/h ok. ale z bunnym albo czymś innym to dupa. Ale to sprawa razej wgi mojego "rowerq" (cały sztywny) waży jedynie 20 kg.

Pozdro

P.S. Czy do flatlandu rzeczywiście , koniecznie i niezbędnie potrzebny jest BMX???
P.S.2 Shaman nie wiesz ile masz od siebie do osiedla Zamenhoffa w Pile???
<Marcin11>
Kontakt:

Przeglądam jesze album Shamana i widze że rower mefi'ego też ma koła tego samego koloru. Shaman czy to aby nie jest farba fluorosencyjna???
<Marcin11>
Kontakt:

Może dostane dożywotnią banicje za 3 posty pod rząd ale mam pytanko Shaman. Ile ty sie tego wszystkiego uczyłeś?? Musisz mieć zajebiste wyczucie równowagi ze se tak stoisz bez trymanki na rowerq.

P.S. Zajebisty jest ten no footer - http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=264141

Pozdro
shaman
Kontakt:

pojechalem z kumplem na parking posiedziec bo on np. nie skacze, szybko sie meczy itd. wiec street'a jezdze sam. chcial wyprobowac cyfrowke, a ze na kawalku plaskiego asfaltu troche trudno o jakiekolwiek ciekawsze ujecia na rowerze, to zaczelismy sie tak wydurniac. i tak jezdzilismy z 3 dni... potem cos sie z cegielek zbudowalo itd. tez sa fotki wiec co bede sie rozpisywal :p ogladaliscie Kranked 4? pierwsza sekcja streetowa, chyba z Quebec? poczatek? sprawdzcie co tam kolesie robia. jakos z tego nikt sie nie polewa a to jest wlasnie to samo... :) a taka jazda przy 30km/h az do zatrzymania + zakrety wcale nie jest latwa. poloz jedna noge na mufie suportu a rekoma i druga noga nie dotykaj roweru. powodzenia.

emalia w spray'u, 9,50 mala puszka, 16 wieksza puszka. mala wystarczy na same pedaly i 1/6obreczy. latwo sie zdziera. sa rozne kolory. finito.
what can I say... ;)
shaman
Kontakt:

acha, jeszcze cos. potrafi ktos stanac na siodelku, puscic kiere, wyprostowac sie i tak jechac? kolesie na scigaczach tak robia, to jest zajeb*ste... przy 40km/h nie powinno byc tak trudno, tzn. latwiej jak przy 20, ale strach... zrobil to ktos? mnie sie nie udaje a sie zapalilem, musze to zrobic...
what can I say... ;)
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

A ja tam nic do cieibe nie mam...

Widac po minie ze wam to sprawia duzo radosci, a skoro daje wam to radoche to wasza brocha i nic mi do tego.

( tym tokiem mordercy sa ok, bo lubia zabijac :D , daje im to radoche wiec tez looz :D hihi )
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Domestos_WC
Kontakt:

Post autor: Domestos_WC »

dobra, to moze zakonczymy ten topic? :D to jest bezsensu :) pozdro shaman...

ae teraz taka sprawa - niby sprawia mu to przyjemnosc. ale wyglada idiiotycznie :D:D:D seriio ;-) po co wrzucales te foty na pinka?

mam duzo fot na kompie kiedy zaczynalem skakac na pol metrowych hopach... i co? sprawialo mi to frajde, ale nie wrzucalem, zeby mnie nie wysmiali :-/
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=273562 sprzedam na czesci pisac :* :D
Xprot

Post autor: Xprot »

shaman szkoda mi ciebie.........................
no i co fajnie jak masz shize zeby se porobic takie foty ok ale my nie kumamy twojego klimatu i nas to nie bawi, poztym ze wyszedles na mega ciecia ty no i co ze to jest dla smiechu jak tego nikt poza toba nie wie do kurwyy nędzy! nie ma co takiego syfu wpierdalac na pinkbike......
iceman
Kontakt:

Post autor: iceman »

Xprot powiniens odpowiedziec bez spacji :PPPP
"Words of wisdom - Full Face helmet"
Breeder
Kontakt:

Post autor: Breeder »

taki topic budzi delikatnie mówią mieshane uczucia. no bo z jednej strony gość nie ma kasy na rower i proobooje na takim jaki ma i za to ri5pecta. ale znowu z droogiej strony nie ma się czym chwalić. nic do ciebie nie mam, ale wyloozooj i wywal te foty z pinka. proponuję zrobić doświadczenie. wpishcie w wyszukiwarce, np. bender. no i w porzo i w ogóle wyskoczą jego foty itd.
ale wshędzie tam gdzie pisze poland (no z jednym wyjątkiem, skokami pana tomaca z forum--> wiamiatash;]) to będzie, np. mały plastikowy rowerek i pod tym bender's bike. najwięcej tego typu zdjęć jest z polski właśnie. i tutaj apel do pana shamana i innych, którzy mają zamieshczać podobne fotki. żal dupę ściska ja się na to patrzy, a zapewniam, że rzuca sie to w oczy, więc nie zasypujcie pinka takimi durnymi zdjęciami. wshyscy będą polskę uważali za jakąś totalna prowincję.
peace:D
|| www.villagerevolution.com || aka. kujon || dupa!
Breeder
Kontakt:

Post autor: Breeder »

<marcin11> a co to za problem stanąć bez trzymanki na biku. za 1st razem mi to wyshło. ale i tak shaman ri5pecta bo niekóre tricki są spox. apropo takich dziwnych trickoof (tak to dobre słowo) to proobowałem kiedyć bunny hop to no hander lander. w porzo trick co chwilę se jajka tłukłem, ale czasami wychodził
|| www.villagerevolution.com || aka. kujon || dupa!
DZIKUS

Post autor: DZIKUS »

miazga.
wiedziałem, że naszemu katolickiemu narodkowi spodoba się totalne zjechanie kogosc. to lubie w nas najbardziej ;)

nie podoba mi sie tylko nabijanie z tego ze ktos ma tani rower; jak w polsce jest z finansami kazdy wie. ALE fotki o ktorych mowa to prawdziwe mistrzostwo, zwlaszcza ta do ktorej osobno linka podalem.
wez mi teraz kolego nie pierrdol, ze zrobiels to dla picu i ze masz z nas ("loli") teraz beke. dojebales fest zdjecia, to teraz masz. masz z nas beke. sam napisales

pozdrawiam

p.s. watek do kasacji
Dex
Kontakt:

Post autor: Dex »

ale czemu kolega nie wyprobował cyfrówki np. na tych dropach albo na chopach ??? przecież tam może lepsze ujęcia walić :P
shaman
Kontakt:

nie wytrzymam, musze... :)

tak, zdjecia dla picu, wcale nie mialy isc na pinka. i wierz w co chcesz :)
lole to takie stworzonka ktore potrafia zrobic np. no hander'a na hopie i nie toleruja nikogo poza soba i jakimis tam wyjatkami. dla takich lolkow ktos kto jezdzi gorzej = lamus, szpaner, pozi, miernota. a ktos kto jezdzi lepiej od nich... o, taki to pewnie dres w przebraniu, albo ksiadz pedofil, albo sterydy bierze... nie? naprawde nauczyl sie tego backflipa ktorego ja nie umiem? na pewno bije zone!
hm... a kto zaczal z tymi fotami...? nie, nic nie sugeruje :p rozumiem jakbym zalozyl topic i zaczal kozaczyc patrzcie jakie mam zaje*iste fotki wy jestescie szmaty bo tak nie umiecie a ja jestem wasz krol or smthin' ale ja tak nie zrobilem i tak nie mysle :) po prostu sa i tyle, czy w tych opisach cos pisze takiego ze to wspaniale ? wiec nie rozumiem skad ta podnieta jeju jakbyscie co poniektorzy cos mieli miedzy nogami to pewnie staneloby na bacznosc :D :p

alocha
what can I say... ;)
Zablokowany