szkoła streetu??
-
- Kontakt:
szkoła streetu??
przed chwilką w esce w jakiś wiadomościach gadali że ma być utworzona chyba we wrocławiu szkoła "wyczynowej jazdy na rowerze" deskorolkach rolkach itp
wiadomo wam coś o tym bo na necie nic nie pisze.
wiadomo wam coś o tym bo na necie nic nie pisze.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- moderator
- Kontakt:
Ja bym nie miał cierpliwościBombell pisze:Ale z drugiej strony sam bym chętnie jakiegoś dzieciaka za gruby hajs nauczał ;D

Trek Session Park
www.pinkbike.com/photo/12075880/
www.pinkbike.com/photo/12075880/
no ale co jakis pros bedzie tego uczyl? moze powie jak sie robie trick typu barspin, 180, manual i podobne.. jeden nauczy sie szybko a drugi bedzie przykladowo sie uczyl barspina przez dwa miechy, moim zdaniem to bedzie tylko dla tych co dopiero zaczynaja swoja zabawe z bikiem..
MLYNoBIKER ja tez bym nie mial cierplowosci xD..
pozdroo
MLYNoBIKER ja tez bym nie mial cierplowosci xD..
pozdroo
kilka solidnych uwag od osoby doświadczonej może zmienić więcej niż rok pod blokiem z elo ziomami..
jeśli 80pln na miesiąc to dużo to zacznijcie zbierać drobniaki które zostają jak fajki w kiosku pobieracie..
Wszystko ma być za darmo ?? Matka w sklepie zakupy też za darmo robi ?? Paliwo na stacji za darmo...?? Debili masa a kumatych brak
jeśli 80pln na miesiąc to dużo to zacznijcie zbierać drobniaki które zostają jak fajki w kiosku pobieracie..
Wszystko ma być za darmo ?? Matka w sklepie zakupy też za darmo robi ?? Paliwo na stacji za darmo...?? Debili masa a kumatych brak
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
-
- Kontakt:
artin.van.bruyen w duzych miastach tyle placisz za korki z dowolnego przedmiotu szkolnego wiec jaki problem?
Michal4X wlasnie mylisz sie bo nowy potrzebuje obycia sie z rowerem i samych konkretnych porad moze nie kminic, a ktos zaawansowany ma konkretne cele i konkretne problemy wiec w krotkim czasie mozna mu bardziej pomoc.
Smieszy mnie podejscie do douczania sie wielu bikerów, ktorzy boja sie, ze jak ktos im cos podpowie to nagle laduja w kategori lamera co jezdzic nie umie. Cholera to po co np. wielkie teamy z zawodnikami na poziomie w innych dyscyplinach maja trenerow? Bo prosi to lamerzy?
Michal4X wlasnie mylisz sie bo nowy potrzebuje obycia sie z rowerem i samych konkretnych porad moze nie kminic, a ktos zaawansowany ma konkretne cele i konkretne problemy wiec w krotkim czasie mozna mu bardziej pomoc.
Smieszy mnie podejscie do douczania sie wielu bikerów, ktorzy boja sie, ze jak ktos im cos podpowie to nagle laduja w kategori lamera co jezdzic nie umie. Cholera to po co np. wielkie teamy z zawodnikami na poziomie w innych dyscyplinach maja trenerow? Bo prosi to lamerzy?
-
- Kontakt:
Jak dla mnie to ta super szkola to tylko wynalazek dla niepelno-sprytnych dzieci co ich rodzice mają za duzo pieniedzy ;]
Bo jak ktos ma "zajawke" na rower to bedzie jezdzic na codzien z innymi bikeram...
i bedzie podpatrywac innych (leprzych od niego) o co kaman w danym tricku.. i zawsze mozna sie podpytac co i jak "bo nie moge rozkminic jak sie za to zabrac"....
;]
Bo jak ktos ma "zajawke" na rower to bedzie jezdzic na codzien z innymi bikeram...
i bedzie podpatrywac innych (leprzych od niego) o co kaman w danym tricku.. i zawsze mozna sie podpytac co i jak "bo nie moge rozkminic jak sie za to zabrac"....
;]
spaced dobrze piszesz.. nie kazdemu chce sie uczyc kogos kto zaczyna zeby mowic rzeczy o ktorych mysla ze sa oczywiste, chociaz zawsze cos tam sie podpowie
.. no dobra tyle ze to szkola jazdy na bmxach i narazie chyba jedyna w polsce, zobaczymy z czasem jak to wypali.. pomysl moim zdaniem dobry
..
NoFuckinName no raczej dla poczatkujacych ;]..
dirtzone mi sie wydaje ze to nie bedzie wlasnie wynalazek dla takich dzieci ;].. jak napisales jesli ktos ma zajawke a starsi co juz wiecej jezdza i nie chce im sie tlumaczyc wszystkiego od nowa to taka "szkola" bedzie w sam raz..
pozdroo

NoFuckinName no raczej dla poczatkujacych ;]..
dirtzone mi sie wydaje ze to nie bedzie wlasnie wynalazek dla takich dzieci ;].. jak napisales jesli ktos ma zajawke a starsi co juz wiecej jezdza i nie chce im sie tlumaczyc wszystkiego od nowa to taka "szkola" bedzie w sam raz..
pozdroo
-
- Kontakt: