Ramka spoko:) miałem ją kupić ale ostatecznie zdecydowałem sie na street fighter 08. 4x jest lżejsza ale co za tym idzie mniej wytrzymała od fightera. ale jeśli zamierzasz jeździc w 4-cross to chyba 4x będzie lepsza geometrycznie:)na łączeniu z główka w miare solidne sa wzmocnienia wiec nie powinna nawalić:)
"Rama Dartmoor 4X
Lekka rama do dualu i 4-crossu o wzmocnionej konstrukcji."
Czy ja napisałem że na niej nie można streetowac czy dirtowac?Po prostu z nazwy i opisu można wyczytac ze rama jest przeznaczona do danej rzeczy. Tak samo jak rowerem do dh można jezdzic w xc czy rowerem do xc downhillowac.
napisales 4x jest do 4x.. tyle ze ziomek nie okresil sie w czym chce jezdzic ;].. osobiscie bym sobie odpusil tego 4x (czy creepera nowsza wersje) i kupil cos mocnejszego ;]..
Tak jak wyżej ramka raczej typowo racingowa do małych amorów. Widziałem juz kilka sztuk 4x i jednego Creepera ze 150mm czy więcej i bez główki niestety.
I następnym razem precyzuj pytania a zanim cokolwiek napiszesz sprawdź sprzętowni i szukajke.
ja jezdzilem i rewelacja to nie byla i ziomek uspokuj sie troche ;].. teoria tez sie liczy ;].. ziomek zalozyl temat a nawet nie powiedzial w czym konkretnie chce jezdzic, jest z krakowa a tam jest 4x ??