Witam wszystkich Mam jedno pytanie, jakiej max. grubosci oponka podejdzie mi do LF Dragstara? ( starszy rocznik, chyba 05 ). Chce sobie sprawic Duro Leoparda ale nie wiem czy mi sie zmiesci wiec zalozylem temat. Zeby nie bylo uzywalem szukajki, lecz niestety nie znalazlem zadnego tematu w ktorym bym znalazl odpowiedz na moje pytanie :P
a jaką szerokość tego duro ? 2.6 wejdzie ci z palcem w dupie, jest chudsza troche od maxxis lopes mimo iz lopes jest naznaczony jako 2.35 (ale to może wina szerokiego bieżnika po bokach)
O 3.0 nawet nie mysle bo to oczywiste ze sie nie zmiesci Chcialem wziasc 2.6, popytalem znajomych.. jedni mowia ze spokojnie podejdzie, a inni mowia ze sie nie zmiesci. Z racji zroznicowanych opinii postanowilem ten temat zalozyc w celu rozwiania swoich watpliwosci
to zalezy troche od opony bo opona a opona to roznica... jedne sa oznaczane jako 2.35 i sa wąskie jak 2.1 a inne tez sa oznaczane 2.35 a sa ak 2.5 a czasem nawet 2.7.... nie wiem jak jest konkretnie z tym modelem opony duro ale za dawnych czasow jak mialem draga to mialem w nim opone DURO 2.7 ale nie pamietam jaki to byl model... wiem ze byla gówniana i twardosc chyba ze 100a bo jeździłem na niej 2sezony i nie moglem jej zjeździc to sprzedalem za polowe ceny nowej :P
[S] [b]DHX 5.0 241mm stan bdb[/b]
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
A jaka opone polecilbyscie na mokre? duzo jezdze w miescie tera, mam z tylu Continental Diesel 2.5 i slizga sie jak poje** Propozycje .. ? Wlasnie do draga. :P