Samochody xD
Mamusia ma golfa 5 tdi 2.0 140km, Tatuś ma octavie 2 rs 2.0 tfsi 240km... Sam do prawka mam 2 lata,ale jak czasami dadzą mi pojeździć na bocznych drogach gdzieś u babci,osobiście wole octavie. Benzyniak lepiej przyśpiesza. Jak w golfie trafie na martwą dziurę,tak fajnie niejest. No i octavia ma sportowy pakiet zawieszenia. Jak bd kupował auto dla siebie za te 2-3 lata , bd szukał octavi 2 / avensis / primere diesla. Ze względu na koszty utrzymania. Bo octavia tfsi pije ponad 12l w mieście...
Ride 4 Fun ! Biatch !
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Panowie marzenia marzeniami ale badzmy praktyczni i obiektywni, nie zapominajcie ile takie auta kosztuja, jakie sa koszty ich utrzymania i ile pala, bo chya nie zakladacie ze kupujac auto sportowe bo wiekszosc o takich marzy odrazu zalozycie do nich gaz bo to wiocha na maksa. Ja np nie mam sie czym chwalic bo mam opla corse b z 99 roku z pelnym wyposazeniem i jestem z mojego maluszka dumny bo przejechal juz nie jedna tras na zlecenia i ani razu nie zawiodl mnie a drugim powodem jest to ze sam na niego zapracowalem, nie kosztowal malo ale chcialem auto w dobrym stanie mała palace i praktycznie bezawaryjne i sie nie zawiodlem:) a silniczek mam aby 1.2 doskwiera mi te 65 koni w trasach ale nie jest zle:) a jesli autka marzen to ja najchetniej audi a4 w kombi w jakims diselku:)pozdrawiam i chetnie poczytam jak ktos opisze swoje autko ktore ma:)
"Walcząc nigdy nie upadniesz"