Przeglądam sobie spokojnie Pinkbike i trafiam na takie zdjęcie. Fajna nawet zjazdówka, badam bliżej a tu nazwa... ROMET! Ja myślałem, że ta firma umarła razem z komuną, a tu proszę...
powrótem tego chyba nazwać nie można
dawno sie już mowilo że szukują cos nowego
jeszcze do dirtu/streetu cos napewno jest
teraz tylko pytanie ile sobie krzykną za tą ramke?
no nie wygląda to jak junak, poczekamy zobaczymy, na razie wyglądają te rowery całkiem spoko, bez szału ale zobaczymy jak będą dobre ceny to może się ludzie skuszą
te ramy do xc przypominają mi troche krossy hexagony. Jedno jest pewne, nie chcial bym jeździć na ramce o nazwie romet Tak jak Artur napisal, powinni ją jakos zreaktywowac do obecnego świata.
Całą linie nowych Rometów(Arkus-Romet) "robią" chłopaki odpowiedzialne za Cypox. Co ciekawe, są tam praktycznie jedynymi ludzmi , którzy mają jakiekolwiek pojęcie o "lepsiejszych" rowerach . Mam nadzieję , ze starczy im siły i determinacji,zeby rozbujać tą markę.
GrzesiekDH nie będa to kosmiczne sumy z tego co wiem, stalowka bedzie w przecietnej cenie, jezdzi sie na niej super na alu nie mialem okazji jeszcze, a full to nie wiem czy jedyny narazie nie jest pokazowy, i powiem ze ekipa robi to konkretna nie ma sie co bac:)_
a skąd mają wziąść Ci link i ceny, skoro te rowery JESZCZE NIE SĄ W SPRZEDAŻY?! Myśl człowieku bo naprawde kur*ica bierze jak się czyta takie posty. Widzisz że zdjęcia są z TARGÓW gdzie prezentuje sie NOWOŚCI