Dirt jumper III 2004!!
Dirt jumper III 2004!!
Czy ktos moze sie wypowiedziec na temat dj III 130 mm z 2004r??
EmBond: piszesz gdzies ze przymiezasz sie do Kony jakiejs chyabz DJ wlasnie, prawda?? A powiedz mi czy miales okazje jezdzic an DJ3 2004? Bo jak mowisz zeto dobrze chopdzi to wydaje mi sie ze nie... Mialem do czynienia z 3 egzemplarzami. Ciezkie w ****, pracuje DUZO GORZEJ od suntoura NS. No chyba ze to wina oleju. Zbyt gestego lub zbyt malej ilosci. nie wiem. wiem ze za taka cene to wolalbym Drop Offa 2004 nie mowiac juz o 2003...
gg: 3212274
[S]: JuniorT'03 QR20+koło S-Type/Quando+mostek MARZOCCHI+kieraSPECIALIZED
[S]: JuniorT'03 QR20+koło S-Type/Quando+mostek MARZOCCHI+kieraSPECIALIZED
Co do DJ 3 to miałem okazje pojeździć troche i chodził wyśmienicie ale był to model na 2003 rok a co do 2004 to tylko tak tylko troche pojeździłem i pracował równiej good ale nie tak dobrze jak 2003 ale zdaża się też że sa twa takie same DJ a oba działają troche inaczej i to nie jest już zależne odemnie moze ja akurat dosiadałem tego z lepszą pracą
The Power Is On Your Side !!!
Co do DJ 3 to miałem okazje pojeździć troche i chodził wyśmienicie ale był to model na 2003 rok a co do 2004 to tylko tak tylko troche pojeździłem i pracował równiej good ale nie tak dobrze jak 2003 ale zdaża się też że sa twa takie same DJ a oba działają troche inaczej i to nie jest już zależne odemnie moze ja akurat dosiadałem tego z lepszą pracą
ja mam dj3 04 praiwe nic nie wybiera ale mi w zupelnosci wystarcza na street i dirt i w sumie jestem z niego zadowolony pancerny jest i wedlug mnie wiecej powinien wytrzymac nish 03 producent wlewa do niego ole 7,5 jak sie wymieni na mniejszy to będzie zupelnie inaczej pracowal wiecej wybieral i odbijal lepiej
-
- Kontakt: