SPRZĘTOWNIA [ na forum ]

Monx
Kontakt:

SPRZĘTOWNIA [ na forum ]

Post autor: Monx »

Do odważnych świat należy, więc się odważyłem i zakładam taki oto temat.
Każdy z nas wie jakie są zasady w sprzętownii i jak ona się ma na dzień dzisiejszy...

A z racji tego, że pomimo wszyscy dużo ludzi używa szukajki to myślę, że ten wątek spełni swoje zadanie.

Do rzeczy, zamieszczamy tutaj TYLKO I WYŁĄCZNIE RECENZJE ( żadnych postów off, proszę modków żeby pilnowali nas wszystkich ;) ) wg wzoru:

>>NAZWA PRODUKTU<< ( tutaj wielkimi, z dwoma znakami większości po jeden i drugiej stronie )
- nazwa części ( kiera/mostek/korba etc. )
- czas użytkowania ( 1-60 dni, 2-6 m-cy, 6m-cy - rok, rok+ )
- cechy ( waga, materiał, system amortyzacji itp. )
- wady
- zalety
- opinia ogólna
- cena katalogowa/allegrowa
- ocena x/6

Zamieszczę przykładową recenzję:

>>DARTMOOR RIFLE<<
- kierownica
- 1-60 dni
- średnica 25,4mm , podwójnie cieniowana ( 4mm/1,8mm) , wzniesienie 50mm, szerokość 680mm, waga 380g, kolory: czarny, pomarańczowy, czerwony, biały, zielony
- łatwo się rysuje
- bardzo skoczna kierownica, świetna geometria, sztywna i póki co się trzyma, duży + za walory estetyczne mimo nietrwałego lakieru
- warta polecenia uprawiającym nieco bardziej ekstremalną formę jazdy na rowerze ( Dirt/Street/AM/Enduro/lekki Fr nawet myślę ), do XC zbyt ciężka.
- 69,90zł
- 6/6
yasiuuu
Kontakt:

Post autor: yasiuuu »

pomysł ryzykowny bo:

1) po jakimś czasie zaczną powtarzać się produkty
2) Opcje jakie podałeś w opisie produktu można podać w obecnej sprzętowni
3) duże prawdopodobieństwo, że temat zostanie "zjechany" przez użytkowników, a szczególnie niektórych mądrali nie mających życia poza tym forum;-)
4) sugerowałbym Modom i Adminom poprawić działanie sprzętowni (wiem, że były już apele) - a nie robić burdel na forum.
5) Sory za OFF'a - przynajmniej nie powstanie temat krytykujący Twój post;-)
Monx
Kontakt:

Post autor: Monx »

1) o to chodzi, w każdym razie opinie będą inne a szukajka i tak podświetli
2) ale przepraszam ale g***o jest w niej i g***o jest dodawane
3) mam to w nosie, nie chcą - nie piszą
4) nie mogą nic zrobić...
XXX
Kontakt:

Post autor: XXX »

temat raczej bez przyszłości... bo non stop sie beda powtarzac produkty.. oceny DURO beda masowo wpisywane przez uzytkownikow duraczy bo nie beda wiedzieli o tym ze wczesniej juz 10x Duro bylo...

ja bym takze apelowal o naprawienie sprzetowni...
ja bym ją poprostu "zresetowal" czyli wyczyscil do zera i zeby ludzie od nowa dodawali sprzety do oceniania.. i przede wszystkim zeby opinie mogli wystawiac tylko zarejestrowani uzytkownicy...
jak modzi nie maja na to czasu to moze niech powolaja jakiegos admina sprzetowni czy cos i on z tym zrobi pozadek...tzn niech ta osoba bedzie ochotnikiem rzecz jasna..

P.S. ciekawe czy któryś z modow to przeczyta wogole i wprowadzi jakies zmiany :mrgreen:
[S] [b]DHX 5.0 241mm stan bdb[/b]
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
MLYNoBIKER
moderator
Kontakt:

Post autor: MLYNoBIKER »

do kitu ;p za malo czytelne i przejrzyste to jest, nie przejdzie ten temat

A pomysł XXX jest bardzo dobry, sprzetownia dla zarejestrowanych uzytkownikow no i link gdzies np przyklejony przy tematach na forum zeby był widoczny

zebym nie robil offtopa
To moge dac opinie amorka

Marzocchi Junior T 05'
bez osbłusgowy, uszczelki trzymia juz 3 lata zadnych wyciekow.
praca jest dobra ale bardziej na FR gdyz ssv korzeni i kamieni niezbyt ogarniaja
ciezko go ustawic bo na dropach dobija a na dh nie wybiera. trzeba sie zdecydowac na jedno ;)
Przemek2
Kontakt:

Post autor: Przemek2 »

XXX pisze:P.S. ciekawe czy któryś z modow to przeczyta wogole i wprowadzi jakies zmiany Mr. Green
Szczerze w to wątpie...;(
ale pomysł XXX dobry ale oczywiście nie ma kto dupy ruszyć i się tak nie stanie
Nie no nie przejdzie ten temat bo jest nie wygodny
ODPOWIEDZ