UniBike Zone II 16" do streetu?
UniBike Zone II 16" do streetu?
Cześć, w tej chwili posiadam ramkę A gang dm (enduro) i zawsze marzyłem o czymś do streetu. Mam okazję aby kupić za 150zł 2-miesięczną ramę unibike underground zone 2 - 16cali . Jeżdżę głównie street, ale dirtem także nie pogardzę. Czy owa ramka ramka nadaję się na ulicę? Moja waga to 75kg a wzrost 186cm. Trochę mi się śpieszy, bo ciężko się jeździ na tym a gangu, a na razie nie stać mnie na octane czy prodigy itp, może za jakieś pół roku wtedy bym kupił. Co sądzicie? Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie ale umiem dużo ze streetu, bunny to manual pod 55cm murek, 1-8 oraz wiele innych - w sensie, że początkującemu ciężko by się jeździło street na tej właśnie ramce. głównie chodzi mi o geo, założyłbym wtedy także singla. Czy to wszystko mi się opłaca? z góry dzięki
:D
:D
R00bert3d nie stac go na octane'a czy prodigy a Ty mu nsa i dc radzisz?
ale szczerze to fakt faktem underground nijak sie ma do streetu... lepiej pokatuj troche to i dozbieraj chocby wlasnie do takiego voida, poszukaj tez uzywek ale konkretnie do streetu wlasnie.
ale szczerze to fakt faktem underground nijak sie ma do streetu... lepiej pokatuj troche to i dozbieraj chocby wlasnie do takiego voida, poszukaj tez uzywek ale konkretnie do streetu wlasnie.
http://www.pinkbike.com/photo/944642/
oneeighties!
oneeighties!