CHORZÓW, SKRADZIONA KAMERA, ZDJĘCIE ZŁODZIEJA!!
-
- Kontakt:
Heh... Jak narazie nie wiemy nic wiecej... Policja ma fote i prawdopodobne osiedle i.... nic :/ ale ostatnio jak dzwonilem, to mi powiedzieli, że drukuja zdjęcie zeby rozdać swoim informatorom.
Kilka osob do mnie dzwonilo/pisało, ze go widzialo tu czy tam, ale niestety dopiero kilka godzin po fakcie, co niestety nic nie daje.
Jeszcze w tamtą sobote byl widziany jak probowal sprzedac kamere, wiec jest jeszcze szansa, ze ją ma.
Dzieki jak narazie wszystkim, ktorzy pomogli.
Jak go zoabczycie i boicie sie zadzwonic na policje, to zadzwoncie od razu do mnie a ja zadzwonie na policje, tylko wszystko musi byc zrobione szybko, zeby zdazyli zainterweniowac.
moj nr 668418388
pozdro
Kilka osob do mnie dzwonilo/pisało, ze go widzialo tu czy tam, ale niestety dopiero kilka godzin po fakcie, co niestety nic nie daje.
Jeszcze w tamtą sobote byl widziany jak probowal sprzedac kamere, wiec jest jeszcze szansa, ze ją ma.
Dzieki jak narazie wszystkim, ktorzy pomogli.
Jak go zoabczycie i boicie sie zadzwonic na policje, to zadzwoncie od razu do mnie a ja zadzwonie na policje, tylko wszystko musi byc zrobione szybko, zeby zdazyli zainterweniowac.
moj nr 668418388
pozdro
też nie rozumiem, jeżeli kamera była cenna to poświęcił bym jakiś dzień, wziął parę postawnych znajomych i pokręcił bym się na osiedlu, popytał w osiedlowych sklepach, jakiś dzieciaków czy też pana romka (tego co zawsze piję wino marki wino) itp... ktoś musi go widywać...mateoskamikadze pisze:nie rozumie macie zdjęcie wiecie skąd jest gościu i nic sie nie udało zrobić....
Policja dużo mówi jak widać, tu nie chodzi o śmierć kogoś by poświęcali czas i pieniądze... nie oszukujmy się.
PS: Oczywiście nie pytać potencjalnych kolegów typa.
Dxx powinni cos cenniejszego obcinac.. na zywca najlepiej i tepym nozem

Jak wyżej pisałem... ktoś kiedyś powiedział "szukajcie a znajdziecie".
mar3k napisał:
Dxx powinni cos cenniejszego obcinac.. na zywca najlepiej i tepym nozem
no powinni tylko nie zawsze tych sk******* nie mozna znalesc ;/
[b][SPRZEDAM]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja jezdze w Katowicach i niestety jesli dobrze mi wiadomo nic się nie znalazło
(
Wiem gdzie koles mieszka : os.Krakusa (chorzów)
Bylismy tam z kumplami na bikach i nic
(
Rozwiesilismy zdjecia tego typka w Parku...i dalismy policji i nic
Jak go kiedys spotkamy...i nie bedzie mieć Kamerki to mu łomot spuścimy

Wiem gdzie koles mieszka : os.Krakusa (chorzów)
Bylismy tam z kumplami na bikach i nic

Rozwiesilismy zdjecia tego typka w Parku...i dalismy policji i nic

Jak go kiedys spotkamy...i nie bedzie mieć Kamerki to mu łomot spuścimy
-
- Kontakt:
hahaha śmieszna strasznie sytuacja ;] chyba wam ta kamera powiewa... wiecie gdzie mieszka to po ch** jakieś zdjęcia rozwieszać i w ogóle gościu już pewnie kamerę dawno opylił...a na temat policji to sie wole nie wypowiadać... bo to detektywi jakich mało xD
http://www.pinkbike.com/photo/2444395/
[S:] KASK MAX 606! L , RST Free Space 100 mm
[S:] KASK MAX 606! L , RST Free Space 100 mm
Tak! Kamera się znalazła!! Dzieki uprzejmości i pomocy ludzi z Katowic i Chorzowa, ktorzy dawali mi informacje!
Złodziej został złapany w ten poniedziałek, przyznał się do winy i nadal miał kamere. Policja powinna juz konczyc postępowanie i za niedlugo kamera wróci do mnie
Nie wiem jak bedzie ze sprawą sądową, ale to już mnie mniej interesuje...
Dziękuje wszystkim, którzy się zainteresowali, i pomogli!! Zarówno w większym jak i mniejszym stopniu!
Pozdro!
Złodziej został złapany w ten poniedziałek, przyznał się do winy i nadal miał kamere. Policja powinna juz konczyc postępowanie i za niedlugo kamera wróci do mnie

Dziękuje wszystkim, którzy się zainteresowali, i pomogli!! Zarówno w większym jak i mniejszym stopniu!
Pozdro!