Gavron nie wejdzie srubokret... a moze dlatego dzisiaj wbijali te miski tak dlugo ( ok.30min ) bo nie mogli tego wyjac...bo widze tam "lekkie uszczerbki lakieru"... tylko po co to wkladali spowrotem??
a tak wg.. nikt nie ma sterow sunline? mysle ze momus kto mial "Stycznosc" z tymi sterami byloby sie latwiej wypowiedziec.. i.. dlaczego w manitou wchodzilo bez problemu, a tutajtaki opor? ;/
klexuh Te stery są nowe czy używane? moje v1 były całe osobno wiec bieżnie bez problemu założyłem na sterówkę i potem złożyłem wszystko do kupy. Problem był z tym takim konusem co od góry trzyma wszystko, mega ciężko wchodził ale to norma w tych sterach.
No to jeśli masz head locka zamiast gwiazdki, to wydaje mi się ze możesz to skręcić. Jak mi stery nie chciały się ułożyć;czyli ten konus ciężko wchodzil to tak zrobiłem.
Marcio no ja mam 26.. w travisie ucialem na 22,5.. ale tam dochodzi jakos 1,5 cm polki... i bylo 1,5cm podkladek.. ale ta rama ma dosc krotka glowke.. i nie potrafie tak wzrokowo porownac ile bedzie ok do innych ram.. ^^
Witam
Mam podobny problem tyle że z Cockerem i sterami da rection na 1,5 cala dołożyli mi je do ramy więc powinny pasować elegancko a mimo to wchodzą do połowy i koniec ... dalej nie chcą wejść...
Jak myślicie dać ramke ze sterami do serwisu czy użyć więcej siły może wejdą ??
Używałem sposobu z młotkiem i kawałkiem drewna.... Ale no nie wiem czy to coś da bo stery nie poruszały sie dalej a kawałki drewna mi pękały...
mam też na działce imadło może wziąść i w imadle ścisnąć co ???