Monx z lepszym to troche przesadziles bo watpie zeby suntor jakos nagle wymyslił duzo bardziej skomplikowane tłumiki od tych stosowanych obecnie u nich. Martwi mnie regulowany skok troche.
Będą i bez jak znam życie.
Ale moim zdaniem niektóre tańsze modele Suntoura niż ich odpowiedniki RS pracują i zachowują się już w tym roku lepiej niż RS'y.
taki przedział ... jasssne ;p jestem tylko ciekawy ile ten amorek na zdjęciu będzie kosztował, jeśli mało to sie nad nim zastanowie
bo wygląda naprawde ładnie ,tylko ten booster idento jak w duro 2007 ;p
Dlatego taki booster ale myślę, że nie pójdzie jak jest dobrze zrobiony.
Nie no ale Duro ze swoja normalną amortyzacją ( sprężyna + kąpiel zamknięta ) na lagach 35mm i z odmienionym designem na coś podobnego do duroluxa w cenie 400zł schodziłby tak, że szok.
Monx to nie bedzie kosztowac 400zl bo to nie ma sensu. Cena pewnie w okolicach odpowiedników RST czyli i tak bardzo tanio. Mniej dla firmy po prostu nie ma sensu.
Monx nie łudź sie. Po co maja robic duzo taniej od rst? Jak bedzie tanio to i tak ludzie kupia. Zreszta gdyby tak było to róznica miedzy Z1 rc2 a 66rc2 wynosiłaby jak mówisz 100zl, a jednak jest znacznie wieksza.
noo amorek wyglada ciekawie suntour sie postarał ale poczekałbym na pierwsze opine użytkowników bo wygląd nic nie znaczy...i nie widze konkurencji przy Totemie foxie 36 czy 66... rywal bardziej dla RS Domaina i Storma...
to jest ten sam durolux co w 2008, tylko naklejki inne, powstała wersja z szarymi goleniami i dodali zacisk QR tak jak w PIKE'u. Co do pracy/wy3małości to mogę się wypowiedzieć bo sam jeżdżę na takim. Miałem zamiar umieścić recenzję w sprzętowni ale ona chyba nie działa. Jesli chodzi o amora to mam go od 2 miesięcy i na razie daje radę, dostaje po dupsku przede wszystkim w dh, kosztował mnie 900 zł, jedno co zastanawia to liniowość pracy- jeśli ustawisz go na miękko to jest miękki do samego końca czyli idzie dobić go z miejsca. Jesli napompujesz go mocno, tak żeby nie dobijał, to robi się twardy i nie wybiera drobnych nierówności. Ale wktrótce zaleję lagi olejem i zobaczymy co z tego wyjdzie
moim zdaniem to bedzie tania wersja 66.. moze jak zrobia tlumiki chociaz podobne jak w marcokach to bedzie naprawde dobry i tani amor.. zadziwil mnie ten teflon na goleniach, hmm ciekawe czy tez bedzie schodzil teflon jak anoda..