Canondale ?

mosbergus
Kontakt:

Canondale ?

Post autor: mosbergus »

Panowie dzisiaj się natknąłem na coś takiego:

http://www.allegro.pl/item451546787_can ... xt_lx.html

To jakiś żart czy canondale faktycznie produkuje takie ramy ? Bo już sam zgłupiałem... wygląda jak jakiś bardzo kiepski markokesz :D W dodatku ten tlumik....kto to taką vanillie widział ? :D Gdzie jest prawda ;]
tomac3
Kontakt:

Post autor: tomac3 »

Tak, to jest cannondale, tylko że baaaaardzo stary. Myśle że może mieć 10 lat albo i lepiej.
www.tomac3.ownlog.com
morthias
Kontakt:

Post autor: morthias »

mosbergus, tak, to jest Cannondale, wielu ludzi (oczywiscie ze sceny FR/Dirt) jezdzilo na takich jakies 8-10 lat temu :). Swoja droga V-ki to strasznie porzadne ramy, mocne, z dobra praca (albo bez pracy, bo w tej serii byly tez sztywniaki :) ).
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=22483678 - Cane Corso '10 + Roco WC
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Oldschoolowy canon. Raczej dzisiejsze enduro niz FR ale kiedys sie o tym marzyło.
Jaca
Kontakt:

Post autor: Jaca »

mając 1,5k, kupiłbym go bez zastanowienia :]

mosbergus, chcesz zobaczyć inne ciekawe rowery, to - k2 animal dh, trek vrx i kilka innych, każdy wyglądał na dzisiejsze czasy wątpliwie :]
artin.van.bruyen
Kontakt:

Post autor: artin.van.bruyen »

ale widze że te amory nadal mają jakieś takie ....... :( kiedyś cały uginacz na sterówce a teraz amory jedno lagowe, co moim zdaniem nie ma sensu :) może ktoś mi powie co jestw tylch jedno lagowych dobre oprócz niskiej wagi??
Jaca
Kontakt:

nie dotykałem, ale z tego, co wiem, wbrew temu, co nakazuje logika, to jest cholernie sztywne, przez co zresztą swego czasu na torach do dualu męczyli to brian lopes, czy cedric gracia.

nie zmienia to jednak faktu, że nie kupiłbym tego paskudztwa nie dostając tego w rowerze po okazyjnej cenie ;)
mosbergus
Kontakt:

O kurde :) Ja bym się wstydził na tym wyjechać na wichurę a co dopiero w góry :D musze troszkę historii rowerowej postudiować ;]
Be free...
ArthurGreen
Kontakt:

Post autor: ArthurGreen »

mosbergus - no musisz postudiować.. Kultowy sprzęt, chociaż powiem szczerze, że nawet w tamtych czasach mi się nie podobał..

Mi się mój F800 opodoba.. Headshok na tamte czasy rewolucyjny patent..

Obrazek
http://BiotopRacing.com Problemy z hasłem? pisz - arthurgreen@wp.pl 

http://bicyklon.pl - mój ulubiony sklep! - dystrybutor http://oneindustries.com/bike
EdekzKrainyKredek
Kontakt:

Post autor: EdekzKrainyKredek »

mosbergus forumowy detektywie jak już Tobie kiedyś na gg napisałem inteligencją nie błyskasz. Wsiadaj w zielonego malucha i jedź go opchnąć na giełdę do Gdańska :lol:
morthias
Kontakt:

Post autor: morthias »

artin.van.bruyen pisze:kiedyś cały uginacz na sterówce a teraz amory jedno lagowe, co moim zdaniem nie ma sensu może ktoś mi powie co jestw tylch jedno lagowych dobre oprócz niskiej wagi
Cholernie duza sztywnosc, Headshok jest najsztywniejszym amorem jaki istnieje, Lefty jest sztywniejszy od wiekszosci tradycyjnych konstrukcji. Mala masa nieamortyzowana, co pozwala wybierac mniejsze nierownosci, do tego lozyska zamiast slizgow - masakryczna czulosc, nie do osiagniecia w normalnych amortyzatorach.
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=22483678 - Cane Corso '10 + Roco WC
mosbergus
Kontakt:

EdekzKrainyKredek pisałeś do mnie kiedyś na gg ? :/ ahh dość że walisz posty bez sensu to jeszcze jakieś kity wciskasz... jak się kiedyś gdzieś na zawodach spykniemy to spróbuj mi to w oczy powiedzieć :wink: wtedy zabłysną mi najwyżej oczka na te słowa :roll:
Be free...
EdekzKrainyKredek
Kontakt:

Mos czarujesz chłopie. Może ci przypomnę skoro masz kłopoty z pamięcią. Screeny poniżej. Odwiedź lekarza, bo któregoś pięknego dnia zapomnisz gdzie mieszkasz, twoim domem staną się ławki w parku a rówieśnicy będą się z ciebie śmiać i będą ci robić niesmaczne żarty w ramach tzw rozrywki. Co do zawodów jestem przekonany że nie będę miał tej nieprzyjemności zobaczyć na żywo tego co widziałem na zdjęciu w twoim pinku. Dla twojej informacji - pisownia "ci" oraz "ciebie" nie wynika z braku znajomości ortografii.
Załączniki
mos1.jpg
mos1.jpg (67.92 KiB) Przejrzano 1010 razy
mos2.jpg
mos2.jpg (77.55 KiB) Przejrzano 1010 razy
EdekzKrainyKredek
Kontakt:

Mos nie trzeba być nawet inteligentnym by korzystać z czegoś takiego jak wyszukiwarka internetowa o wdzięcznej nazwie "google" (www.google.pl). Po wejściu na tą stronę klikasz w znajdujący się w lewym górnym rogu napis "grafika", następnie w niebieskiej rameczce znajdującej się po środku ekranu wpisujesz używając klawiatury np "Cannondale v1000" i zatwierdzasz klikając przycisk "szukaj obrazów". Twoim oczom ukaże się 20 spośród 467 obrazków z rowerkami wśród których na pewno znajdzie się choć jeden łudząco podobny do tego na zdjęciu w aukcji. Teraz już wiesz że ten "makrokesz" to na prawdę Cannondale. Skomplikowane czy wytłumaczyć prościej??
Manifestujesz swoją obecność na forum będąc autorem 446 postów z których większość to bełkot. Gramatyka i ortografia języka polskiego jest tobie obca albo masz po prostu gdzieś swoich czytelników. A wiesz dlaczego dzwon jest głośny??
"Ja bym się wstydził na tym wyjechać na wichurę a co dopiero w góry" - pozować już umiesz.
Odnośnie zdjęcia poniżej: przekonany o twoim cwaniactwie i bezczelności pozwoliłem sobie zrobić screena z twojego profilu (z aktualnymi danymi), na wypadek gdybym jutro na tym forum przeczytał, że numer gadu widoczny na zdjęciach powyżej nie należy do ciebie.
Zapamiętaj - możliwe że ci się kiedyś przyda: www.google.pl
Załączniki
mos3.jpg
mos3.jpg (96.39 KiB) Przejrzano 984 razy
mosbergus
Kontakt:

EdekzKrainyKredek chłopie jak masz mi coś mądrego do powiedzenia do napisz do mnie, nie wiem co chcesz udowodnić.... :| Gratulację że odkryłeś mój nr gg aktualny ! Nikt by go na pewno w moim profilu nie znalazł... I do Twojej wiadomości jestem prostym człowiekiem, wysławiam i piszę tak jak potrafię kwiecie polskiej inteligencji :roll: 446 postów z których większość to bełkot wynika z tego że w moim harmonogramie jest wejście wieczorem zazwyczaj na forum i co to Ciebie interesuje ? Masz z tym problem że Cię oczy bolą to nie czytaj, nie odwiedzaj forum, powieś się...no nie wiem chłopie :| Nie masz nnych problemów niż że jakiś koleś pisze coś na forum ? Nie mam ochoty czytać Twoich głupich opinii bo i tak mam do głęboko...jestem bezczelny i taki będę bo tak mnie wychowano, cwaniakiem nie jestem, będę pisał co chcę,charkał ludziom pod nogi na ulicy i śmiał się im w twarz -stary to jest moja sprawa i uwierz że sobie z tym poradzę, gratulację możesz iść na resocjalizację... I nie prowokuj mnie więcej...Ty mi mów, a ja zdrów pozdrawiam ! :wink: :lol:
Jaca
Kontakt:

dzieci...
EdekzKrainyKredek
Kontakt:

mosbergus gdybym był tobą pewnie bym się powiesił :lol: Prostactwo chamstwo i słoma z butów ci wyłazi. Ponieważ ostatnio wszedłeś mi w drogę robiąc ze mnie oszusta i kłamcę byłem zmuszony pokazać prawdę i obnażyć twoją głupotę 8) Nie martw się nie będę cię zmuszał do pisania sensownych postów w obawie o twoje zwoje :lol: Bez odbioru buraku
ODPOWIEDZ