Mam takie pytanko poniewaz planuje zakup owej ramki - ktory rocznik/roczniki mialy problem z pekajacym koszykiem od dampera? Z tego co mnie pamiec nie myli problem ten wystepowal tylko w ramach z 2006 roku. Natomiast wczesniejszych i pozniejszych go nie bylo. Sprostujcie to jesli jest inaczej
no wlasnie nie chce kasy wtopic bo mam okazje kupic demo 9 z 2005 roku. O 2006 slyszalem ze pekaly... ale jak z 2005 rocznikiem? Bo jesli nie demo 9 to moze glory FR kupie
hmm ok 3 kafli chce dac i waga mi absolutnie nie przeszkadza. Ramke chce miec porzadna zeby wytrzymala przynajmniej ze 2 sezony moze wiecej i do tego sporo jazdy w gorach bo w tym roku 4 miechy wakacji beda :] bedzie jezdzila z 888 rc z 2005 roku. A wlasne pole grawitacyjne ma swoje zalety przynajmniej jak cos sie rozwali albo odpadnie to bede mial wszystkie kawalki w polu wytworzonym przez ramke a tak na serio to co bys mogl polecic jeszcze - glownie nastawienie FR z elementami DH zalezy mi tez zeby ramka wygladala masywnie skok 200 - 240
P.S. i oczywiscie nie z polski tylko sprowadzac bede.
mrutbdg jakbys sie rozejzał to demo 7 i 8 z uk mozesz wyciagnać zamiast ciezkiej 9tki. 7ka wiem, ze mniej niz 200 skoku ale czasem nawet nówki w takich cenach sie da na uk giełdach znaleść.
W Niemczech teraz nic nie ma ale warto lookac bo mysle, ze tez cos ciekawszego moze wypasc.
A co do 2 lat to mysle, ze to konstrukcja ramy decyduje o zywotnosci, nie sama waga.
kubabike z całym szacunkiem kolego ale nie wypisuj informacji bliżej Ci nie znanych... demo 9 z 2004 wazy mniej niż każda glory dh... co do tematu to też spotkałem sie z przypadkami że pękały roczniki własnie tylko 2006. ja bym brał to demo 9 2005 zależy w jakim jest stanie, ale tak czy inaczej rama nie do zakatowania...