Szpindlerowy 10-12.10
Szpindlerowy 10-12.10
Witam bedzie ktos w tym czasie śmigał w szpindlerowym? zapowiada sie ładna pogoda opłacało by sie troche pośmigać... Jak coś będe miał kamerke także można też coś skręcić... Pozdrawiam
tanie części, ciuchy, kaski, ochraniacze troya, foxa, thora itdi... 4920194
babolfr mnie niestety nie bedzie bo potencjalna ekipa jest za mała. Raczej 2 tygodnie później chociaż jak sie cos zmieni to dam znać
szczavol mysle, ze wyciag nawet w tygodniu bedzie czynny. Jeszcze mi sie nie zdarzyło zeby nie działał, a bywałem tam wiele razy w srodku tygodnia. Jedyne na co musisz sie przygotowac to punktualne starty co 30 min ale akurat odpoczac zdąrzysz bo zjazd daje mocno w kość
szczavol mysle, ze wyciag nawet w tygodniu bedzie czynny. Jeszcze mi sie nie zdarzyło zeby nie działał, a bywałem tam wiele razy w srodku tygodnia. Jedyne na co musisz sie przygotowac to punktualne starty co 30 min ale akurat odpoczac zdąrzysz bo zjazd daje mocno w kość

to jest nie całe 80km od szklarskiej...
Traski są naprawde fajny- pucharówka bardzo przyjemna, aczkolwiek wymagająca..
W tym roku ponoć postawili NSy jeszcze nie widziałem...
Widokówka- nie wiem jak tam dojechać ale ponoć jest
opórcz tego możesz sobie zapierdzielać nartostradami rozwijąc znaczne prędkości...
Traski są naprawde fajny- pucharówka bardzo przyjemna, aczkolwiek wymagająca..
W tym roku ponoć postawili NSy jeszcze nie widziałem...
Widokówka- nie wiem jak tam dojechać ale ponoć jest

opórcz tego możesz sobie zapierdzielać nartostradami rozwijąc znaczne prędkości...
tanie części, ciuchy, kaski, ochraniacze troya, foxa, thora itdi... 4920194