NS VS DH

NoMoreBMX
Kontakt:

Post autor: NoMoreBMX »

A jest sens kupować rower w październiku? Przecież do zimy zostało nie dużo czasu, więc może by było lepiej (taniej) kupić coś w zime? I tak teraz mało co pojeżdze, chodzi mi bardziej o coś na przyszły sezon...
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

NoMoreBMX rowery z minionego sezonu sa tanie poniewaz to ostatnie rowery na składzie. Chyba łatwo sie domyslic, ze skoro jest ich niewiele to do zimy moze juz ich nie być. Do tego przeceny, ktore sa teraz z reguły sa przecenami koncowymi.
NoMoreBMX
Kontakt:

No to jeśli dobrze pójdzie to w ten weekend zakupie NS Core 2 z 2008, z tego co napisaliście to chyba lepiej na niczym innym nie wyjdę ;)
Arkadikos
Kontakt:

Post autor: Arkadikos »

W takim razie pamiętaj żeby KONIECZNIE zmienić pedały ponieważ montowane seryjnie są bez pinów, mają jedynie wypustki. Reszta to kwestia własnych widzi mi się. ;)
Hajdas
Kontakt:

Post autor: Hajdas »

powiem tak, jezdzilem na tym ( nie moj wlasny ale kumpla pozyczony na jeden dzien) i moge polecic, w miare fajny osprzet i na poczatek lepiej kupic cale niz skladac samemu nie znajac sie :)
NoMoreBMX
Kontakt:

No to teraz jeszcze musze go znaleźć gdzieś na Śląsku (już mało zostało tych modeli), bo chciałem go jeszcze dosiąść przed kupnem ;)
Daniel
Kontakt:

Post autor: Daniel »

Spaced mnie akurat allegro średnio interesuje, bo nie raz było tak, że towar pochodził z odrzuconej serii itd (np. Swingery 4 które niedawno były na allegro). ale ja w węekszosci przypadków przyznaję Ci rację. Co do Suntour coś w tym jest, bo Marzocchi ma coraz gorsze bebechy, ale bez przesady 55 to nie duro :) Jedno jest pewne na sporą ilośc sprzedanych przez nas pojawił się jeden problem ja uważam to za sukces.
Zadowoleni klienci i dobre ceny ...
www.rowerowy.com

... na maile odpowiadamy zawsze
ODPOWIEDZ