juicy 3 problem
juicy 3 problem
SIEMA
mam hamulec juicy 3 na tyle ... i martwi mnie w nim jedna rzecz ... przy naciskaniu klamki na łaczeniu zacisku poja sie taka jakby linia oleju czyli tam gdzie jest laczony zacisk pojawia sie troche oleju... hamulec jest nowy tzn kilka godz jezdzony ... co z tym moze byc ?? jakie problemy w zwiazku z tym moga wystapic ??
pozdro
mam hamulec juicy 3 na tyle ... i martwi mnie w nim jedna rzecz ... przy naciskaniu klamki na łaczeniu zacisku poja sie taka jakby linia oleju czyli tam gdzie jest laczony zacisk pojawia sie troche oleju... hamulec jest nowy tzn kilka godz jezdzony ... co z tym moze byc ?? jakie problemy w zwiazku z tym moga wystapic ??
pozdro
Freeride to potega,Downhill to podstawa
http://www.sram.com/_media/techdocs/200 ... %20web.pdf
Sproboj skrecic sroby a jak nie to idz z tym na gwarancje...Lepiej sie tym nie babrać
Sproboj skrecic sroby a jak nie to idz z tym na gwarancje...Lepiej sie tym nie babrać

-
- Kontakt:
tzn skreciłem to troche bo byla minimalnie popuszczona śruba i dalej tak jakby tak bylo ale to moze przez to ze tam zostalo troche oleju .. sam nie wiem
najgorsze jest to ze hamulec kupiłęm na allegro nie ze sklepu ale od jakiegos goscia jako nówke .. ( miał kilka kpl)
najgorsze jest to ze hamulec kupiłęm na allegro nie ze sklepu ale od jakiegos goscia jako nówke .. ( miał kilka kpl)
Freeride to potega,Downhill to podstawa
zadzwon do goscia powiedz co jest i niech ci wymieni hampel albo odda kase...bo z tego co mowisz hampel cieknie minimalnie czyli jest nie do konca sprawny technicznie i masz prawo do zwrotu bo towar jest nie zgodny z opisem.... a jak dokreciles to wycieraj to systematycznie i pojezdzij..jak za 2-3dni nie przejdzie.... to dzwon do sprzedawcy
[S] [b]DHX 5.0 241mm stan bdb[/b]
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645