Pisze to w tym rozdziale gdyż potrzebuje pomocy!!
Dawniej jezdzilem na dh łopacie i dualu z kolegami i było full wypas,a teraz kumplom sie nie chce i nie mam z kim jezdzic! Byłem dzis na dualu 28.08.2004(po pol rocznej przerwie) i sie okazalo ze nie wiele pamietam z jazdy i skoków! Kilka Kolesi udzieliło mi spoko rade i jakoś mi to wychodzi....ale nadal nie mam z Kim jeździć! Wiec moze ktoś mnie przygarnie do swojej grupki....Moje gg:6839280! Prosze o pomoc
Chcialbym z kims potrenowac i od kogos sie nauczyc dobrze jezdzic!
Z gory thx!
Ja Bede na dualu kolo 3 lub 4 chyba ze bedzie padac! Jak chcesz to przyjedz wrecz mialbym taka prozbe, a tak (jesli mozesz) to odezwij sie do mnie na gg 6839280!
Bedziemy na dualu. Ja bede na czrno ubrany,na czarnym 16" dragu, a kumpel na zielonym16" z full facem w moro pustynne.Na 17 bedziemy tam na pewno.Bedzie nas ze 3,4 osoby.
Sorry, ze mnie nie bylo, ale znajomy wyciagnol mnie na witkowice, a rano bylem na dual'u wiec nie dalem rady czasowo i fizycznie! Kiedy nastepny wyjazd?? Jeszcze raz sorry!
Mógłbys pojechać ze mną i zkumplem bo mieszkam przy błoniach ale rower mi sie spieerdolił na amen..lol...jakby co to w przyszłości jestem chetny jak najbardziej.