octane jest do dupy.. kolega po 2 tygach skrzywil os, a drugi zatarl lozyska po miechu ;].. bez zadnego hardcoru.. co do giga pipa to jak bys poszukal troche w szukajce to bys sie dowiedzial ze czesto trzeba go czyscic i praktycznie nie nadaje sie na zjazdy a po deszczu to juz wogole katastrofa..
z tanszych opcji moglbys szukac tokena.. ja mam od kilku dni i chyba jeszcze uzytkownik mlynobiker od dluzszego czasu ;]..
bylem ciekawy wlasnie co sadzicie o OctaneOne ale jak cos to kupie napewno Pipe
ale wlasnie nie trzeba go czyscic wogule kumpel ma od Dluzszego czasu i go wogule nie czyscil i mu nic sie nie dzieje
Wroce do tego tematu bo nie mam zamiaru kupic przyslowiowego "Kota w worku" a nie wiem wlasnie jaki wybrac Mam do wyboru VP, Truvativa DH pipe czy moze jeszcze jakas inna propozycja zeby byl w przedziale do 150 zl. Sory ze tak truje ale tak jak wyzej powiedzialem nie chce kupic czegos co sie po chwili rozsypie
ja mam Tokena.. jak narazie sie nic nie dzieje.. kosztujes 99 zeta (mozesz nawet pojsc do rowerowego na kosciuszki i tam maja a jak nie to ci zamowia).. jesli chcesz giga pipe to sie licz z tym ze bedziesz musial go czesto czyscic..