Siodla MC. SELLE- Liiiiipaaaaa!!!
Siodla MC. SELLE- Liiiiipaaaaa!!!
Czy mi sie wydaje czy te siodla naprawe sa takie kaszaniaste? A moze ja za bardzo je katuje. 2 tyg uzytkowania i druty sa pokrzywione wpizdu.. Jak sadzicie wymienia mi je na gwarancji? W sumie na kazdy zakupiony produkt jest rok gwarancji..
www.pinkbike.com/photo/1007092/
-
- Kontakt:
jakto :/ ja mam siodlo mcselle juz ponad 2 lata!!!!!przez ten czas caly rower mi popekal,powyginal a siodlo sie trzyma.Fakt z ylu siodlo sie rozjebalo,prety pogiete ale sie trzyma!Na bank kupie teraz takie same,koledzy kupowali tiogi,da bomba i inne i wszystkie szly tak szybko ze hej.Nieiwem czmu wam sie rozpadly :/// ja jestem bardzo zadowolony, w szczegolnosci ze one sa po 50-60zl!!!!!!!! i do tego sa na maxa wygodne jak kanapy
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=443970
siodło mi się trzymało do pierwszego nieudanego nofoota. Raz walnąłem dupą ( waże 70kg ) i poszło się jebać. Wziąłem to gówno jakoś wyprostowałem i teraz już nie robię nofootów bo jeszcze sztyca mi przejdzie przez tą dziure na jaja i będę miał jak ten ksiądz z artykułu w "Nie" co ostatnio ktoś przytaczał na forum :)
W tym McSelle pręty są grube ale jest to zwykła stal Hi-ten a nie Cro-Mo...poza tym pręty są długie - niedziwne że się gną. Czekam na DaBomba.
W tym McSelle pręty są grube ale jest to zwykła stal Hi-ten a nie Cro-Mo...poza tym pręty są długie - niedziwne że się gną. Czekam na DaBomba.