Gry komuterowe :]
Gry komuterowe :]
No wiec tak : zapodajcie sie tytulami czegos ciekawego, najlepiej single player, co to ja jeszcze nie mam i nie gralem, a mogloby sie mi spodobac :]
dodam ze w gry gram zaaadko. no to w sumie na tyle ;)
ps najlepiej fajne tytuly ftp rpg i strategii. thx from the mountain!
(z pominieciem farcry i doom3 prosze :P)
dodam ze w gry gram zaaadko. no to w sumie na tyle ;)
ps najlepiej fajne tytuly ftp rpg i strategii. thx from the mountain!
(z pominieciem farcry i doom3 prosze :P)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
www.google.pl - wpisz elastomania ;)
gra mega, ale ja mowie o jakichs ftp rpg i rts bardziej :P bo elme przeszedlem juz az-za-wele-razy
gra mega, ale ja mowie o jakichs ftp rpg i rts bardziej :P bo elme przeszedlem juz az-za-wele-razy
www.bikeaction.pl
-
- Lokalizacja: Polska stolica :/ muzyki tanecznej (disco polo) => Radom
- Kontakt:
ja bym polecil Rise of Nations i dodatek Rise of Nations Thrones and Patriots, rts'y robione chyba przez microsoft, ale glowy nie dam..
http://gry.wp.pl/core.html?filtr=1,0&x= ... 0795730,-1 ==> to o Rise of Nations
http://gry.wp.pl/core.html?filtr=1,0&x= ... 0795730,-1 ==> a to o dodatku Thrones and Patriots...
w dodatku jest chyba 5 kampanii, aleksander wielki, napoleon, nowy swiat (kolonizacja ameryki), zimna wojna i "the entire world" (czyli gramy wszystkie epoki) gra sie fajnie, mi gra osobiscie przypadla do gustu.. jakby cos to wal moze na gg :)
a co do elmy, to ja tez lubie bawic sie w edytorze... :) moze jakos bedziemy robili jakies fajne plansze i sie wymieniac :)?
http://gry.wp.pl/core.html?filtr=1,0&x= ... 0795730,-1 ==> to o Rise of Nations
http://gry.wp.pl/core.html?filtr=1,0&x= ... 0795730,-1 ==> a to o dodatku Thrones and Patriots...
w dodatku jest chyba 5 kampanii, aleksander wielki, napoleon, nowy swiat (kolonizacja ameryki), zimna wojna i "the entire world" (czyli gramy wszystkie epoki) gra sie fajnie, mi gra osobiscie przypadla do gustu.. jakby cos to wal moze na gg :)
a co do elmy, to ja tez lubie bawic sie w edytorze... :) moze jakos bedziemy robili jakies fajne plansze i sie wymieniac :)?
noo ja mógłbym ci polecić oczywiście Baldur`s Gate 2 -super giera jeśli interesuje cie rpg i masz kilka miechów wolnych:P
a poza tym wciągnęła mnie swojego czasu gierka Gorky17, z początku jakoś mi nie podchodziła ale jak mnie na nią wzięło to od kompa nikt nie mógł mnie oderwać:) tyle ze to stare raczej i mało komu sie pewnie spodoba.
no i ostatnia propozycja Desperados: wanted dead or alive. doszedłem prawie do połowy bez przeładowywania broni, bo nie wiedziałem że sie da:P
a poza tym wciągnęła mnie swojego czasu gierka Gorky17, z początku jakoś mi nie podchodziła ale jak mnie na nią wzięło to od kompa nikt nie mógł mnie oderwać:) tyle ze to stare raczej i mało komu sie pewnie spodoba.
no i ostatnia propozycja Desperados: wanted dead or alive. doszedłem prawie do połowy bez przeładowywania broni, bo nie wiedziałem że sie da:P
moja ulubiona to CS... 1.5. NIE 1.6
jak mam czas ( z reguly nie mam... ) to pogram w Midtown Madness 2, Pocket Tanks, trialBike, ostatnio znowu Grand Prix 3. ta ostatnia jest genialna!! no i Colin Mcrae Rally. IMHO 2.0 najlepszy.
ale ja na kierownicy pykam.... :] o wiele fajniej.
a z rpg to Baldur rzadzi. Diablo2 tez dobre "na chwile" jak znajdziesz jakis konkretny mod (np. taki ok. 70mb...)
z mmorpg to mam postac na www.aspereta.com. malo znana gra, malo ludzi, pisalem juz o niej. nie gram juz, ale jest ok.
jak mam czas ( z reguly nie mam... ) to pogram w Midtown Madness 2, Pocket Tanks, trialBike, ostatnio znowu Grand Prix 3. ta ostatnia jest genialna!! no i Colin Mcrae Rally. IMHO 2.0 najlepszy.
ale ja na kierownicy pykam.... :] o wiele fajniej.
a z rpg to Baldur rzadzi. Diablo2 tez dobre "na chwile" jak znajdziesz jakis konkretny mod (np. taki ok. 70mb...)
z mmorpg to mam postac na www.aspereta.com. malo znana gra, malo ludzi, pisalem juz o niej. nie gram juz, ale jest ok.
what can I say... ;)
Jesli jestes prawdziwym maniakiem i wielkim fanem RPG to polecam mud-a "Arkadia" Wiecej informacji masz na www.e.a.prv.pl Tylko uwazaj bo jak zaczniesz grac to juz nigdy nie przestaniesz :) Serio!!