kupujac fulla uzywanego na co zwrocic uwage
kupujac fulla uzywanego na co zwrocic uwage
czesc
niedlugo moze juz kupie sobe fulla ,jestem poczatkujacy, wczesniej nie mialem doczynienia z fullami i mam takie pytanie, przy kupnie uzywanej ramy na co zwrocic szczegolnie uwage ? na lozyska, luzy ,pekniecia ? dodam ze ramka to prawdopodobnie bedzie Specialized BH 2004r
pozdrawiam i dzieki:)
niedlugo moze juz kupie sobe fulla ,jestem poczatkujacy, wczesniej nie mialem doczynienia z fullami i mam takie pytanie, przy kupnie uzywanej ramy na co zwrocic szczegolnie uwage ? na lozyska, luzy ,pekniecia ? dodam ze ramka to prawdopodobnie bedzie Specialized BH 2004r
pozdrawiam i dzieki:)
ja poza oględzinami j. w. radzę poszukać właściciela na pinku
często da radę łatwo znaleźć (o ile to nie dopiero co sprowadzony sprzęt)
I wtedy widać czy sprzęt był rzeczywiście "nie katowany" jak to niektórzy piszą w opisie. Może też trafia się jakieś inne zdjęcia sugerujące czemu się lepiej przyjrzeć.

I wtedy widać czy sprzęt był rzeczywiście "nie katowany" jak to niektórzy piszą w opisie. Może też trafia się jakieś inne zdjęcia sugerujące czemu się lepiej przyjrzeć.
Warto też zobaczyc czy gniazda łożysk nie są wybite - tzn czy są okrągłe. Bo o ile łożyska idzie wymienic za grosze, gniazda raczej się nie da 

Blog: www.uzurpator.com.pl | Zębatki: www.trybo.pl