Wysokość widelców + kilka pytań.
-
- Kontakt:
Wysokość widelców + kilka pytań.
Witam! Jestem nieszczęśliwym posiadaczem pękniętego RST Launch. Podczas próby zrobienia pivota pękł mi. Troche sie wkurzylem, ale jeździłem na nim rok- myslę, ze to dużo jak na tę firme. Na początku nie wierzylem tekstom typu " RST- Rozje* Sobie Twarz", ale wczoraj uwierzyłem. Posiadam Signa DS 17". 1. Jak myslicie, czy Kross przyjmie na gwarancję amortyzator? Jeżeli przyjmie i dostane nowego RST to odrazu go sprzedam. Mam trochę oszczędności. I teraz stoję nad wyborem co kupić. Zastanawialem się nad wyborem, sztywny czy jakiś amortyzator. 2.Jakię są najwyższe sztywne widelce? Pytam, ponieważ moj kompel ma Signa DS 14" i Romeda V3 i jego geo nie zbyt mi sie podoba, więc przy 17" bedzie jeszcze gorzej. 3. Jaki amor proponujecie? Jeżdze w dircie, trooooche w streecie, ale bardzo lubie czasami sobie po zjeżdzać, lecz są to zjazdy góra po 100 m (nasze tereny na wiecej nam niepozwalają). Myslałem nad jakimś Drop Offem. Mam możliwość sprowadzenia amortyzatora/widelca z USA. Kwota jąką mam do wydania to 500 zł. Proszę o pomoc.
-
- Kontakt:
Sam napislaes Zastanawialem się nad wyborem, sztywny czy jakiś amortyzator i na to wychodzi ze nie wiesz co wybrac..Ale ok.nie bd sie klocil xD Jak do streetu i dirtu to moze jakis dirt jumper 3 ale nie z 2008roku?Argyle nie bo za drogie:/ A ze stanow to bedziesz musial tam placic jakies podatki sratki a wiec odradzam...Poszukaj na CRC.Tam sa czasem okazje lub poluj na allegro.Poczekaj az sie ini wpowiedza bo ja tam sie nie znam tak dobrze
:P
Pozdr
;]

Pozdr

-
- Kontakt:
-
- Kontakt: