Jaki rozmiar jerseya na jaki wzrost ?
Jaki rozmiar jerseya na jaki wzrost ?
Witam Smile
Nie wiem jaki wybrać rozmiar jerseya.. Powinien być troche dłuższy żeby upchac go ładnie do spodenek.. Niestety nie mam możliwości przymierzenia jerseya.... Mam jakieś 180 wzrostu a rozmiarów jest od XS do XXL. Głównie chodzi mi tu o No Fear, jeśli miałby by się jakoś róznić rozmiar pomiędzy marką.
Pozdrawiam
Nie wiem jaki wybrać rozmiar jerseya.. Powinien być troche dłuższy żeby upchac go ładnie do spodenek.. Niestety nie mam możliwości przymierzenia jerseya.... Mam jakieś 180 wzrostu a rozmiarów jest od XS do XXL. Głównie chodzi mi tu o No Fear, jeśli miałby by się jakoś róznić rozmiar pomiędzy marką.
Pozdrawiam
Duncon Pitbull + Pike 409 - DH
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic. ... ht=#675591
WTF? :-/ Ban?
Patrzyłeś na stronie producenta czy nie ma rozmiarówki podanej? A nawet jesli nie ma to zawsze można się spytać prawda.
WTF? :-/ Ban?
Patrzyłeś na stronie producenta czy nie ma rozmiarówki podanej? A nawet jesli nie ma to zawsze można się spytać prawda.
hahaha leje...Powinien być troche dłuższy żeby upchac go ładnie do spodenek..

A co do tematu, masz "milion" opcji:
- piszesz do producenta
-pytasz się sklepów
-idziesz do sklepu i przymierzasz
-szukaj kogoś kto też ma taki jersey i pytaj jaki ma rozmiar itp... - może dziwne, ale jakaś metoda to jest.