Rama DH/FR w granicach 4kg ... do 3000zł bez dampera...

freed
Kontakt:

Post autor: freed »

No w sumie glorka Freeride dla sudiego była by dobrą opcją a i nowe chodziły po 3,3tyś na allegro. Tego już raczej byś nie połamał ;). A te 500 gram to chyba aż Ci takiej różnicy nie zrobi.
Ride 4 Fun ! Biatch !
ablee
Kontakt:

Post autor: ablee »

sudi ja na twoim miejscu bym już sobie odpuścił poszukiwanie nowej ramy, tylko czekał na wymarzone CC 09... niebawem zima wiec za wiele nie pojeździsz, a kupić ramę żeby kupić, to nie jest sztuka sztuka...

Może Devinci Wilson ?? 4 zawiasy, dhx air będzie pasował, tylna oś 150/12mm, puszka jedynie 83mm...
gangsta
Kontakt:

Post autor: gangsta »

a'propos Norco Team Dh 2008 "S" ze sterami Kinga, ośką alu, zaciskiem, Rocco ze spręzyną Ti, waga: 5190g, nie wiem jak to pracuje bo dopiero złożyłem. Ramy sprzedaje na e-bay'u i na pinku Nomad 20000 czy jakoś tak.
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Panowie Glorka S wazy 4.9kg BEZ DAMPERA. Mka pewnie 5kg co troche sie nie miesci w zasiegu.

ablee masz gdzies willsona w cenie tak dobrej? ;)
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

Spaced w lipcu sprzedalem wilsona za 2100zl.to byla okazja,ale czasem takie sie trafiaja ;)
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

piotrex ktoś ci nerke dorzucił? Ten bike ma cudowna geo i jest fajnie lekki. Gdzie go w takiej cenie znalazles, ze za 2100zl rama poszła? Ew. Czy mozesz zalatwic bo starszy szuka nowej ramy dla siebie (na pm napisz jak nie mozesz tu ;) )

BTW. Ten którego miales to ten sam co jest teraz?
sudi
Kontakt:

Post autor: sudi »

PANOWIE ! Stała się rzecz niesłychana ... Chyba ktoś z DC tutaj siedzi i trochę przemyślał, bo dziś dostałem kolejnego maila o treści bardzo mnie zaskakującej . Czyżby nagle urodziło się w dc sumienie i dbanie o klienta ?

Dostałem maila z przeprosinami i propozycję taką, że z racji problemów z dostawą pierwszej partii cane 09, oferują mi :

Zabieram obecnie stare cane corso (2008) 15.5'' jako ramę tymczasową i jeżdżę sobie na niej ile chcę do czasu nadejścia dostawy ( ok. miesiąc ) cane corso 09 ... Gdy ramy dojdą, oddaję stary model i odbieram obiecany nowy . Jako rekompensatę otrzymuję spory rabat na graty prodigy i sztywniaki DC ...

Nie powiem - Na to już przystałem, bo na piśmie dostaję, że oczekuję na cc09 ...

Jestem zaskoczony, bo DC chyba usiłuje odzyskać klienta i zaczyna mówić racjonalnie .W każdym razie - Ruszyło ich w ostatniej chwili.

tomaszszsz Czasem sens jest, a ja z natury jestem spokojny ... Nie robiłbym nic, gdyby to były grosze i ramy byłyby takie same, albo poprostu kijowe . O obiecaną 09 jest sens walczyć, bo podpisuję się obiema rękami, że to kawałek dobrej ramy .

piotrex Na okazjach, to ja rower teraz poskładam... choć żałuję, że nie słyszałem o Twoim wilsonie - wziąłbym od ręki ..

ablee To jest rama, na którą od pewnego już czasu chory jestem i może kiedyś... kto wie ... Wilson to kawał dobrego sprzętu . Co do kupowania, aby kupić - ja właśnie w zimie jeżdżę nieprzeciętnie dużo, bo mam wtedy najwięcej czasu ... do tego zwyczajnie mam pod domem miejscówki, które w zimie dają frajdę .
WWW.WFSPORT.PL
http://tiny.pl/bcjf - rowery na 2009...
FreeMan
Kontakt:

Post autor: FreeMan »

hehhe na bank ktos to z DC przeczytal
????
jasiek_krk
Kontakt:

Post autor: jasiek_krk »

Bo ludzie z DC nic innego nie maja do roboty tylko na forach siedzieć dniem i nocą...

taaaaaaaak yasne
ablee
Kontakt:

Post autor: ablee »

Spaced i sudi w uk masz nowego Wilsona (cały rower) za niecałe 6000zł (plus przesyłka)... więc chyba warto...
daro_53
Kontakt:

Post autor: daro_53 »

Taki maly offtop..

Orientuje sie ktoś z was jaka jest cena nowego CC ze Swingerem X6?
sudi
Kontakt:

Post autor: sudi »

FreeManjasiek_krk Serio bym się nie zdziwił, bo mail mnie zaskoczył nagle . W dodatku pisany przez te samą osobę co wcześniej .

daro_53 4300zł myślę, że napewno ...

ablee Może kiedyś ... Musiałbym mieć chętnych na podzespoły...

Narazie jestem w miarę zabezpieczony... przez ten czas przemyślę parę spraw i podejmie się pewne decyzje ... Kasą szastać na lewo i na prawo nie chcę, bo mam inne też wydatki ( jak choćby wlanie czegoś do baku, by pośmigać w górach, bo auto na powietrze nie jest ... ) ...
WWW.WFSPORT.PL
http://tiny.pl/bcjf - rowery na 2009...
ODPOWIEDZ