Pomocy

bambers
Kontakt:

Pomocy

Post autor: bambers »

mam takie małe pytanko jak założyć przewód hydrauliczny przez przelotkę.(niestety nie da jej się poprostu wcisnąć) muisałbym zdejmować tę linkę z klamki hamulca a nie chcę go zapowietrzyć. A jeśli już tak to jak go złożyć i odpowietrzyć:) Proszę o pomoc
KROM@
Kontakt:

Post autor: KROM@ »

Było pełno tematów dotyczących serwisu HFX-9 użyj opcji SZUKAJ czasami.
Sam miałem problem ze zepsutym przewodem i odpowietrzaniem, odpowiedz znalazłem w szukajce:P
[S] Manitou Metel RP 222mm 450LBS , Koło S-type 24"+ Novatec
MLYNoBIKER
moderator
Kontakt:

Post autor: MLYNoBIKER »

mu chyba chodzi ze nie moze do ramy zamontowac przewodu? dobrze rozumiem?
uzyj zipow ;d
bambers
Kontakt:

Post autor: bambers »

poprostu o to chodzi że nie wiem jak mam zdemontować tak linkę żeby mogła przejść przez te przelotkę, którą mam przy ramie.(tam są jakieś zaciski, które uszczelniają przed wyciekiem płynu) - jak je zdemontować, żeby ich nie uszkodzić bo z nimi linka jest za gruba i nie chce przejść nooo....
popieeel
Kontakt:

Post autor: popieeel »

przyklej tasma izolacyjna linke i po klopocie albo nie masz w ramie takiej przelotki nie zamknietej to tam podepnij jest zazwyczaj po srodku miedzy dwoma zamknietymi i kolo chamulca na tyle a te zaciski jak sa to znaczy ze musza byc i lepiej sie z nimi nie baw :D
ODPOWIEDZ