Jam Łopata Kraków (niedziela) 26.10

miisiiek
Kontakt:

Post autor: miisiiek »

taśma została zebrana chyba nie w tym lesie byłeś.
Kart kRk pisze:Fils napisał:
Jesli rozpierdola trase to mam nadzieje ze rownie chetnie stawicie sie na odbudowie Smile

HAHAHA widzę całe tłumy chętne
KTM_81
Kontakt:

Post autor: KTM_81 »

Ja widzę to tak, jeżeli znowu leśniczy sie wkurzy i rozwali traskę to wszyscy walimy w ciemno do magika i organizatorów . Dostaniecie ode mnie łopaty i w mig sie uwiniecie z odbudową (tak to rozumiem- na szczęscie wszyscy wiemy kto co i jak wiec problemu nie będzie). Ja bym to na Waszym miejscu jeszcze przemysłał czy zniszczona Łopata jest warta tych elo mega wypasionych freeridowych zawodow z mierzeniem czasów !!
slawkow68
Kontakt:

Post autor: slawkow68 »

Fils
Fils pisze:1. 1 wąwóz->dropik->hopka 1->hopka 2->hopka na zakręcie->mulda->long(koniec wąwozu 2).
czy
o tym, lepsza opcja moim zdaniem ;)
Hajdas
Kontakt:

Post autor: Hajdas »

wiec tak
start przy bandzie na 1 wąwóz, ->pierwszy wąwóz-> wjazd do 2 wąwozu przez tego dropa 1m -> gap -> za gepem w lewo tam pare zakretow i meta przy wallride :)
Czlenson
Kontakt:

Post autor: Czlenson »

dobrze ze jest druga trasa na ktorej bedzie mozna sobie w jedyny wolny dzien tygodnia pojezdzic spokojnie :)
GBN CREW

http://www.pinkbike.com/u/czlenson/
hady
Kontakt:

Post autor: hady »

start moze niech bedzie powyżej bandy bo nie bedzie rospedu wogule i sie bedzie wolno jechalo:]]]]]]
tofikk
Kontakt:

Post autor: tofikk »

MAGIK_KRK_PL to ja nawet na sztywniaku nie pokonywałam tej trasy w 2,45 tylko zdecydowanie krócej, a na fullu nawet nie przekroczyłam 2 min.
Te 2,45 wystarczyłoby mi na zjechanie z nogą w gipsie.

KTM_81 ja jestem jak najbardziej chętna,żeby dostać łopatę i pokopać, szczególnie z tą moją złamaną nogą(żartuję oczywiście) ale jak bym była bardziej sprawdna to bym pomogła, ale w związku,że jestem usztywniona to niestety nie pomogę :(.no chyba że znajdziesz jakiś fajny sposób :lol:
gg 990726
POZDROWER :-)

http://tofikk.pinkbike.com/
KTM_81
Kontakt:

Post autor: KTM_81 »

tofikk Ty sie lepiej kuruj, bo jak sie już zdeklarowałaś to nie ma zmiłuj, ale oczywiście po wyleczeniu kontuzji !! Co najwyżej możesz zostać kierowniczką robót naziemnych !! pozdrawiam
tofikk
Kontakt:

Post autor: tofikk »

zgadzam się na tą kierowniczę, tylko ostrzegam,że będzieice mnie mieli dośc i zniesiecie mnie na dół łopaty tylko żebym wam nie marudziła, ale jak nie ma zmiłuj się to nie ma, jat trzeba będzie kopać to pokopię, przynajmiej będzie niezły ubaw'' :lol: tofikk z łopatą i ze złamaną nogą kopie'' jak z ręką w gipsie kopałam to z nogą też mogę. ale to sie jeszcze ugadamy, w końcu zostałam kierowniczką, huraaa :D
gg 990726
POZDROWER :-)

http://tofikk.pinkbike.com/
hady
Kontakt:

Post autor: hady »

tak jak napisal Fils start przed banda jest troche bez sensu bo jest duzo plaskiego przed 1 wwz a po cos ta banda wkoncu jest. A z reszta cala trasa jest po plaskim:D
pixo
Kontakt:

Post autor: pixo »

poprostu ustalcie trase , zmierzcie sobie czas, bez kasy ,bez taśm wtedy bedzie najlepsza zabawa a chyba o to chodzi , no i nie ma zagrożenia ze leśniczy sie zdenerwuje:) pozdrower
www.mudserwis.com
Dragon-kr
Kontakt:

Post autor: Dragon-kr »

tIAAAAA....otaśmujcie to nowa trasa będzie...jak pisali wcześniej...będzie zrównana cała trasa jak to już było wielokrotnie czynione.....oczywiście życzę wam miłej zabawy, i nie opierdalajcie pieszych jak wam wejdą pod koła
Hajdas
Kontakt:

ja wiem o co wam chodzi ;] tasm bedzie jak najmniej tzn tylko na zakretach/rozjazdach ktorych duzo raczej niema ;] i trasa skrucona bedzie bo kolo wallride duzo osob chodzi ;]
mikael
Kontakt:

Post autor: mikael »

jest juz taka dziejowa kolej rzeczy, zeby łopata sie nie znudziła to co roku trzeba sprowokowac jej roz*upcenie w drobny mak, postarajcie sie tylko nikogo nie zabic z pieszych bo wtedy następny zawody będziecie organizować pod górę chyba
Hajdas
Kontakt:

w miejscach gdzie chodza ludzie beda stali ludzie i pilnowali tego aby nikomu nic sie nie stalo :P i trasa na koncu skrucona a oare metrow zeby wlasnie nic sie nikomu nie stalo :)
.TheGreatDestroyer.
Kontakt:

Post autor: .TheGreatDestroyer. »

pixo pisze:poprostu ustalcie trase , zmierzcie sobie czas, bez kasy ,bez taśm wtedy bedzie najlepsza zabawa a chyba o to chodzi , no i nie ma zagrożenia ze leśniczy sie zdenerwuje:) pozdrower
zdecydowanie. po co ryzykować, prowokować taśmami? przecież większość startujących i tak dobrze zna 'łopatę', a przyjezdni, jeśli takowi będą, zdążą ją poznać na 4 strony jak mniemam bo długością nie powala ;)
ODPOWIEDZ