best users photoalbum on pinkbike
Coś się tak zdenerwował ? Masz jakieś kompleksy albo mówie prawdę ?
Chodziło mi o to ,że zrobiłeś temat wyśmiewający kolesia który nic złego nie zrobił , ale zobacz ile osób się z tobą zgadza ? Czujesz się lepiej ?
Wiem ,że jesteś fanem połowy tych debili ale nie musisz obrażać kolesia dla potrzeb swojej osoby.
A własnie ostatni twój post jest tego dowodem , mam się śmiać ???
Chodziło mi o to ,że zrobiłeś temat wyśmiewający kolesia który nic złego nie zrobił , ale zobacz ile osób się z tobą zgadza ? Czujesz się lepiej ?
Wiem ,że jesteś fanem połowy tych debili ale nie musisz obrażać kolesia dla potrzeb swojej osoby.
A własnie ostatni twój post jest tego dowodem , mam się śmiać ???
no przeciez ci TLUMACZE dlaczego sie zdenerwowalem. zdenerwowalem sie bo nei prawa jest ze siedze "caly dzien" naforum.
""2.72 postów dziennie" --->Dalej powiesz że nie siedzisz kilka godzin dziennie przed komputerem na forum "
glupi?? wiesz co to zegarek? spojrz na godziny wysylania tych postow. prawda jest taka, ze i tak caly wieczor i wieksza czesc nocy sidze przy kompie wiec forum mam przewaznie otwarte.
pomijajac oczywisty fakt, ze 3 posty dziennie to i tak malutko, zlwaszcza,z e odpisuje na taie bzdety.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=265296
pozdr
""2.72 postów dziennie" --->Dalej powiesz że nie siedzisz kilka godzin dziennie przed komputerem na forum "
glupi?? wiesz co to zegarek? spojrz na godziny wysylania tych postow. prawda jest taka, ze i tak caly wieczor i wieksza czesc nocy sidze przy kompie wiec forum mam przewaznie otwarte.
pomijajac oczywisty fakt, ze 3 posty dziennie to i tak malutko, zlwaszcza,z e odpisuje na taie bzdety.
pozdr
ja pierdole ..............ten gosciu mnie rozjebal........baletnica...niech jezioro labedzie zatanczy hahahahhhhhhhhaaaaaaaahahahahahahahahahahaha........niech wypierdala z forum i nie mowi ze jest bikerem.Dla mnie on sie osmiesza, ale nie tylko siebie.Mogl juz napisac ze jest z rumuni hahahaahahahaha sory nie moge, jak patrze na te zdjeciaaaaa nie ...........hahahahahaha
Kupie połamane bombery, części do nich, pisać na gg...
hehe. ktos juz wczesniej napisal - jak sie gosc z californii zasmieje, to *** mu w dupe. jego sprawa niech sie smieje. wg mnie nie potrzebny mi respect od kogos kto sie nabija z innych. i leje na zdanie takich ludzi. wiec nie widze nic zlego w zamieszczaniu tych zdjec, jak ktos obcokrajowiec jest spoko ziom to sie tylko usmiechnie :D
gardze wami (niekotrymi :P) (no dobra, zart bo zaraz sie ktos burzyl bedzie)
gardze wami (niekotrymi :P) (no dobra, zart bo zaraz sie ktos burzyl bedzie)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
no jeszcze tysiac razy pokaz to zdjecie, zostawiam je na pinku "specjalnie" dla ciebie, bo widze argumenty sie koncza. powtarzasz sie... bredzisz, naprawde juz nie da sie ukryc... zadnych kontrargumentow tylko powtarzasz to samo w kolko jak dziecko. jeszcze tupnij noga. tyci tyci sie zrobiles a ja tak w zyciu jak i na fotkach ( :p ) patrze przed siebie. tak wiec od teraz konsekwentnie trzymam sie tego, ze nie zauwazam ani ciebie, ani tobie podobnych. szydzcie, plotkujcie, lizcie se dupska, whatever u like... cya :)
& pozdro dla wszystkich bikerow :) pokoj :)
& pozdro dla wszystkich bikerow :) pokoj :)
what can I say... ;)
"no jeszcze tysiac razy pokaz to zdjecie, zostawiam je na pinku "specjalnie" dla ciebie, bo widze argumenty sie koncza."
alez prosze cie bardzo:
i nie pierrdol, e zostawiasz je specjalnie dla mnie. chyba wiesz, ze nie da sie samemu skasowac fotek na pinkbike, zalzoe sie, ze jzu probowales :)))))))))
w koncu podpis z odnosnikiem do tego gowna tez wywaliles z podpisu. ciekwae dlaczego, przeciez, to ty sie z nasz nabijasz, a nie my z ciebie cioto :)
wiem, wiem, nie dorastamy ci do towich pedalskich piet, jestes taka zajbista BALETNICA (kurrwa, ten tekst mi sie podobal :) nie jestesmy godni aby z toba rozmawiac nawet...
i jeszcze te twoje teksty, co chwile "yeach", "see ya" kurrwa (kurrwo) ty na prawde jestes niedojebany jakies :)
jak jestes taki luzny, to sobie kup za duze buty baletnico
buahahahaha
alez prosze cie bardzo:
i nie pierrdol, e zostawiasz je specjalnie dla mnie. chyba wiesz, ze nie da sie samemu skasowac fotek na pinkbike, zalzoe sie, ze jzu probowales :)))))))))
w koncu podpis z odnosnikiem do tego gowna tez wywaliles z podpisu. ciekwae dlaczego, przeciez, to ty sie z nasz nabijasz, a nie my z ciebie cioto :)
wiem, wiem, nie dorastamy ci do towich pedalskich piet, jestes taka zajbista BALETNICA (kurrwa, ten tekst mi sie podobal :) nie jestesmy godni aby z toba rozmawiac nawet...
i jeszcze te twoje teksty, co chwile "yeach", "see ya" kurrwa (kurrwo) ty na prawde jestes niedojebany jakies :)
jak jestes taki luzny, to sobie kup za duze buty baletnico
buahahahaha
"whatever u like... cya :)"
we like your photos man... they're so great, so cool. just so cool as u R man... yeeeahhh, the are simple amazing, the trick shown by u...
u know, man i really like your amazing styeZ! i do my best to just like you. the ultimate street bike-dancer :)
by the way sweethart, if you wanna be my friend take my pennis in your hand :)
"cya" baletnico
we like your photos man... they're so great, so cool. just so cool as u R man... yeeeahhh, the are simple amazing, the trick shown by u...
u know, man i really like your amazing styeZ! i do my best to just like you. the ultimate street bike-dancer :)
by the way sweethart, if you wanna be my friend take my pennis in your hand :)
"cya" baletnico